Quote Originally Posted by ibo View Post
Yani ben ücret ödedikten sonra ücretsiz üyelikten bir farkımın, avantajımın olmasını beklerim. Para ödeyen ile ödemeyen arasında fark olmayacaksa neden ücretli üyeliğe geçsin ki millet.
Avatar boyutu : 140*140 üyelerde dedim gibi çok az ve çözünürlük farkı olur.
imza ya eklenen resim boyutu : 275*125 Normal üyeler imzalarına resim ekleyemez ama vıpler ekler...
Normal Üyeler 10 kelime yazarsa imza vıpler 30 yazar..
Profil Resimi boyutu : 150*150 olur mesela.
Özel mesaj Depolama hakki : 100 olur mesela üyelerde 20.
Kendini Gizleye bilme özelligi : Aktif mesela bu özellik olur..
Mesela VIP üyeler modlar gibi farklı renkde ve özellikde olabilir atıyorum yeşi olur nickleri v yıldızları ama üyeler düz siyah kalır..
Yine downloadlarda vıplere daha ii haklar tanınır ...

Ama daha 1Şubat2007 de normal üye hakları olan hakları üyelerden alıp VIP hakkı diye vermeye çalışılmasına takıldım ßen yoksa ben VIP düşmanı değilim ya yaptıklarımda bu siteyi ne kadar sevdiğimi gösterir zaten bende olurum VIP olur biter ama burda bir uyuşmazlık gördüm için yazamadan duramadım... Yukarda belirttiğim gibi VIP ile normal üye arasında bir çok güzel fark olur benimki bir fikir v bol örnekli bir fikir model alınabilir ama normal üyelerede iyi kötü avatar hakkı tanınması lazım ßence sonuçta İstanbul'da buluşup elden para veremicez ya özellikle yaşı ufak olanlar çok zorlancak bu sistemde ya yazmicaktım yine bir dolu şey yazdırdın ßana İßo...