Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
Avatar boyutu : 140*140 üyelerde dedim gibi çok az ve çözünürlük farkı olur.
imza ya eklenen resim boyutu : 275*125 Normal üyeler imzalarına resim ekleyemez ama vıpler ekler...
Normal Üyeler 10 kelime yazarsa imza vıpler 30 yazar..
Profil Resimi boyutu : 150*150 olur mesela.
Özel mesaj Depolama hakki : 100 olur mesela üyelerde 20.
Kendini Gizleye bilme özelligi : Aktif mesela bu özellik olur..
Mesela VIP üyeler modlar gibi farklı renkde ve özellikde olabilir atıyorum yeşi olur nickleri v yıldızları ama üyeler düz siyah kalır..
Yine downloadlarda vıplere daha ii haklar tanınır ...
Tabi bahsettiğin forum hakları ama bizim sunacağımız hizmet ve servisler forumla sınırlı değil. Kulüp üyeliği alanlara @turksportal.org diye mail adresi tahsis edeceğiz ve kulüp üyesi oldukları müddetçe bu mail adresine sahip olacaklar. İsterlerse bu adres ile MSN hesabı açıp kullanabilecekler. Yahut uyeadi.turksportal.org diye kendilerine özel blog sayfası olup kurallara uygun içerik ile web sitesine sahip olabilecekler. Hatta Google reklam hizmetlerine kayıt olup bu sitelerinden gelir elde etme imkanları bile olabilecek.

Forum üzerinde Kulüp üyeleri ile normal üyeler arasında ki fark Kulüp üyelerinin üye adlarının kalın yazılması. Hareketli ve normal avatar kullanma, imzada daha sonra açıklayacağımız kurallarda resim kullanabilme, yüksek miktarda mesaj saklama gibi özellikler olacak,

Sitede ise FM'de şu anda yönettiğim takım, FM taktiğim, Profil içerisinde Video listesi, Video yükleme, Özel Turnuvalara katılma hakkı, haber bülteni alabilme, dosya upload edebilme, direk download avantajı, sohbete katılabilme gibi,

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
Ama daha 1Şubat2007 de normal üye hakları olan hakları üyelerden alıp VIP hakkı diye vermeye çalışılmasına takıldım ßen yoksa ben VIP düşmanı değilim ya yaptıklarımda bu siteyi ne kadar sevdiğimi gösterir zaten bende olurum VIP olur biter ama burda bir uyuşmazlık gördüm için yazamadan duramadım... Yukarda belirttiğim gibi VIP ile normal üye arasında bir çok güzel fark olur benimki bir fikir v bol örnekli bir fikir model alınabilir ama normal üyelerede iyi kötü avatar hakkı tanınması lazım ßence sonuçta İstanbul'da buluşup elden para veremicez ya özellikle yaşı ufak olanlar çok zorlancak bu sistemde ya yazmicaktım yine bir dolu şey yazdırdın ßana İßo...
Tabi ki düşüncelerin için teşekkürler, normal üye hakları olarak daha önceden verdiğimiz bu imkanlar sitenin gösterdiği artış ve harcadığı trafik ve bizi gerçekten zorlaması, Örneğin bu konuyu kimler takip ediyor gibi özelliklerin devre dışı bırakılması oldu. Şimdi ise bu özellikleride kapsayan bir çok özellik ile yeni sistemi getirmeye karar verdik.

Örneğin yoğun ziyaretçi trafiği içeren bi sigameste bile sadece yöneticiler avatar kullanabiliyor. Ama sunduğun öneriyi düşüneceğim. Kalite bakımından sunucumuzda tüm üyelere avatar imkanı sunabilecek şekilde yapılandırmada yapabiliriz.