Birleştirilen Mesaj:
Kardeş ne yaptın 1.82 olurmu boyu 1.75 resmi site bilgilerine göre.[/quote]
Bende araştırdım tff nın sıtesınde 1.70diyor heralde sivassporun sıtesınde 1.75 ve 1.85 rakamları gordum.. dun ınceledıgım kadarıyla.. eskı takımının resmı sıtesıne baktım ordada 1.82 dıyor baska bir sıtede ( cok guvendıgım bı sıte ) 1.82 dıyor.. o yuzden 1.82 olarak soyledım dc olarak sylla nın oynadıgını gordum 2 kez sanırım dm de daha etkılı oynadıgı acık sekılde bellı zaten

, Bülent'in tactical coaching'i 13-14 filan olabilir. Ha bu başarı nasıl geldi derseniz; Sivas çok iyi takım savunması yapıyor. Özellikle geri dörtlü çok sağlam ve Süper Lig'in en iyi kurgularından birisine sahip. Arkada ise ilk yarı tecrübeli bir Petkoviç ve onun sakatlığından sonra formunun zirvesine ulaşan, refleksleri çok kuvvetli bir Akın var. Öyle ki Petkoviç iyileşmiş olmasına rağmen artık sezon sonuna kadar kaleyi pek vermeyecek gibi. Bir de Bülent Uygun çok iyi bir antrenman programı uyguluyor. Bu sayede birçok oyuncu kendini çok geliştirdi, örnek olarak 3. ligteyken bile Sivasspor'un formasını giyen ve iki kere (yanılıyor olabilirim) Milli Takım'ın formasını giyen Mehmet Yıldız.