1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: [1.Lig] Diyarbakırspor Araştırması 2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

şadi yi FM den tanıyacak kadar bilgisizdim bu oyuncu hakkında ama gerçekten araştırma ekibimizin kalitesi ortada elini attıkları adam neredeyse boş çıkmıyor..dünkü 4 gol kalitesini birkez daha gösterdi..ama şadi konusunda endişem bazı forvetler gibi ikinci lig golcüsü olarak kalması ...örneğin..bu ikinci ligdeki tanerler ikinci ligde hep iyi oynarlar ama bir türlü süper lig golcüsü olamadılar..umarım şadi de aynı kadri yaşamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    şadi yi FM den tanıyacak kadar bilgisizdim bu oyuncu hakkında ama gerçekten araştırma ekibimizin kalitesi ortada elini attıkları adam neredeyse boş çıkmıyor..dünkü 4 gol kalitesini birkez daha gösterdi..ama şadi konusunda endişem bazı forvetler gibi ikinci lig golcüsü olarak kalması ...örneğin..bu ikinci ligdeki tanerler ikinci ligde hep iyi oynarlar ama bir türlü süper lig golcüsü olamadılar..umarım şadi de aynı kadri yaşamaz...
    Sana katılıyorum abi. Şadi'de öyle gözüküyor. Sene başında Çaykur Rizespor'a gitti. Orda bir varlık gösteremedi. Sonra Diyarbakırspor'a kiralanınca kendine geldi. Gollerini sıralamaya başladı.
    I'm back...

Mesaj Yetkileri