1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Fm 2008 taktik ve antermanlarım tutmuyor

Hybrid View

evet koçu kovdum oğuz çetini getirdim ama yine aynısı oldu oda engelledi imza atmasını birde sitede bazı koçların isimleri var yabancı koçlar fizyoterapist doktorlar gözlemciler yani tavsiye edilen isimler türkiye ligini seçtiğimde bu koçların isimleri çıkmadı hep yerli hoca çıkıyor yabancı koçla çalışmak için ne yapmam lazım birde bu koç hikayesini engelmemk için bütün teknik kadryu kovup ilk önce antrenörler gözlemcileri seçip en sonunda baş antrenör getirsem nasıl olıur

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by 20_kral_20 View Post
    evet koçu kovdum oğuz çetini getirdim ama yine aynısı oldu oda engelledi imza atmasını birde sitede bazı koçların isimleri var yabancı koçlar fizyoterapist doktorlar gözlemciler yani tavsiye edilen isimler türkiye ligini seçtiğimde bu koçların isimleri çıkmadı hep yerli hoca çıkıyor yabancı koçla çalışmak için ne yapmam lazım birde bu koç hikayesini engelmemk için bütün teknik kadryu kovup ilk önce antrenörler gözlemcileri seçip en sonunda baş antrenör getirsem nasıl olıur
    kral sana diyom bak senin oyununda bir sorun var baş antrenör senin coachla anlaşmasını engelleyemez..coach alman belli bir sayılya sınırlı ve engelleyecekse bunu yönetim engeller bence oyundaki hatadan dolayı bunlar oluyor.

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    kral sana diyom bak senin oyununda bir sorun var baş antrenör senin coachla anlaşmasını engelleyemez..coach alman belli bir sayılya sınırlı ve engelleyecekse bunu yönetim engeller bence oyundaki hatadan dolayı bunlar oluyor.
    allah allah şimdi huylandım yamam 8. 2 bide başka takımda deneyim olmazsa çareler arıyacağız artık

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by 20_kral_20 View Post
    allah allah şimdi huylandım yamam 8. 2 bide başka takımda deneyim olmazsa çareler arıyacağız artık
    Kardeş bir ekran görüntüsü atar mısın engelleme mesajını ?
    yav kardeş ben harikalar yaratırıyorum hatta artık bıktım yav 2lig takımlarıyla bile artık şampiyonlar ligi şampiyonluğunu 5-6 sezonda erişebiliyorum fazla abartmış olmayım ama ayrıca tugs kullanıyorum total donimasyon(tam olarak doğru yazmamış olabilirim) taktiğim ve bir kaç yedek taktik daha başarılar paralar ve oyuncular bence sende sorun var...
    Oyun versiyonun ne ?

oyun versiyonu 8. 2

açıkçası baş anternör mü yoksa klübmü engelliyo yanılgıya düştüm klüp engellemesi mantıksız çünkü param var engellemesi saçma olur yardımcı olan biri varsa teşekkürler

Mesaj Yetkileri