Kapan Kafe.
Kapan Kafe.
Açıl Guşluk.
Herkese iyi akşamlar, uzun süre sonra buradayım.![]()
Slm millet. Yarınbüyük gün sivas-gs maçı var![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kıza boyun kaç dedim. '' hıh ! '' yapıp msnden çıktı. ): yanlış bişey mi dedim acaba ?
slm guş cenneti.
Türkçe 2008 çıktımı arkadaşlar.. ?
Hayırlı geceler.
İyi Geceler Beyler...![]()
Herkese iyi geceler![]()
http://forum.turksportal.net/vb/show...80#post1100480
Şu kariyerime bir göz gezdirin arkadaşlar ne ALTAY'mış takıma hiçbirşey yapmıyorum.Sen sen sen oynayacaksınız bugün diyorum çıkıp takır takır oynuyolar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Vallahi bundan önce hiç bu kadar rahat bir kariyer oynamamıştımHiç kasmıyorum kendimi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Giresun bırakılır mı abi hiç![]()
Olsun n'olursa olsun Giresun'um bırakılmaz![]()
Gecenin bu vaktinde hala oturmuş FM'de hazırlık maçı yapıyorum![]()
Taktik oturtmaya çalışıyorum![]()
ben kaçar herkese iyi geceler..
Bende kaçar herkese iyi geceler.
Ben burdayım. Gidenler pes edenlerdir.
Kaçanlara iyi geceler kalan sağlar bizimdir
Aygüncüm ne yapayım oyuncu satıyorum para kazandırıyorum ama yönetim cebe atıyor parayı dayanamadım bende artık
Ayrıca transflerde inanılmaz yetenekler yapmıştım.
Rafael ve Jeliç acayip yıldızlaşmışlardı.Zaten Emrah Kol'u 2 sene sonra Anderlecht'e yollamıştım.
Antti Penttila'yı almıştım ucuza Fenere 4.5 milyon euroya satmıştım.Var da var...
Altayla çok sıkıcı geçiyor kariyer önüme gelene vuruyorum bıraktım bende artık![]()
Yok anlaşırken 1 yıllık imzaladım sözleşmeyi.Süper Lige çıkar zaten takım artık Süper Ligde bırakıyorum onları![]()
Amaan toptan istifayı verin gitsin ya başka takım mı yok.