1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Türkiye Ligi ve Finans İkilemi

Hybrid View

1. Default

version 8.0.0

valla ne yapıp edip sezon sonunda bu bütçeyi artırmam gerek.

Oyuncuların değerleri neden 10 milyon dolardan yukarı olmuyor anlamadım ben

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by legolas165 View Post
    version 8.0.0

valla ne yapıp edip sezon sonunda bu bütçeyi artırmam gerek.

Oyuncuların değerleri neden 10 milyon dolardan yukarı olmuyor anlamadım ben
    Oyuncuların bedelleri transfer ettiğin ücret kadardır. Bir oyuncuyu 5 Milyon € aldıysan ücreti bu kadardır. Bu zamanla imzaladığın sözlşeme ve gösterdiği performans ile az bir miktar artmaktadır.

3. Default

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Oyuncuların bedelleri transfer ettiğin ücret kadardır. Bir oyuncuyu 5 Milyon € aldıysan ücreti bu kadardır. Bu zamanla imzaladığın sözlşeme ve gösterdiği performans ile az bir miktar artmaktadır.
    ama avrupada herhangi bir kulüpte oynarken 5 milyon dolara aldığım futbolcu süper performans gösteriğinde birden fırlıyor 20 milyon dolarlara. Bu sorun sadece Türkiyede oynayan futbolculardamı var yani

Quote Originally Posted by legolas165 View Post
    ama avrupada herhangi bir kulüpte oynarken 5 milyon dolara aldığım futbolcu süper performans gösteriğinde birden fırlıyor 20 milyon dolarlara. Bu sorun sadece Türkiyede oynayan futbolculardamı var yani
    lig kalitesiyle alakalı.doğal olarak ingiltere veya ispanya dan gelen adamın ca ve fiyatı türkiye de düşüyor.mesela singapur ligi felan açsan 50 trilyon a messi yi alsan sezon sonunda 1-2 milyon a düşer herhalde.çünkü ligin kalitesi düşük. lg kalitesi de oyunda önceden hazırlanan ve 20 üzerinden verilen bir değer. premier league 20 turkcell super lig de galiba 14 tü.

Mesaj Yetkileri