1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yav abi etme gitme ya burayada taşımışsın konuyu şurda Trabzon için nekop ben Fietra , peskolik 2-3 arkadaş var. Hangimiz yazmış Trabzonspor'da şu oyuncuları yükseltin falan ? Trabzonspor'da şuan oyuncumu var da yükseltilsin diyelim ? Yapma allah aşkına ya. Bakın en son ne yazmışım ts araştırmasında .. Bir arkadaş genç kaleci Onur nası oynadı demiş bende 4 tane kritik kurtarış yaptı demişim.

Ayrıca Fenerbahçe maçında da izlediniz Onur'u .. ertesi gün koşa koşa gelip foruma hey arkadaşlar izledinizmi Onur'u .. süper kaleci refleski 19 sıcrama 18 birebir 17 mi olsun yazdım ?? Yapma abi ya gerçekten yakışmıyor. Şu forumda bırak Fenerbahçe'yi kimseyle zorum yok bnm ama acayip keyfimi kaçırdın yani helal olsun.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca ben olayın araştırma kısmından anlamam onun içinde hiçbir araştırma içinde olmam sadece Trabzon'da olduğum için gittiğim maçlardan dolayı oyuncular nasıl oynadı diye yazarım . Ama şuan açtım senin Ts araştırmasındaki yazılarını ne yazmışsan onun peşine sürekli tartışma çıkmış . Konular uzamış durmuş . Ben geriyorum dimi ortalığı helal bana ya .
    Last edited by shamur1 : 12.Mayıs.2008 at 15:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri