1 ile 30 arası toplam 860 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zapotocny ve Sivok için bonservislerini elinde bulunduran Udinese ile anlaştık.Yaklaşık 7 milyon avroya anlaşmışız diye duydum.İyi para valla.Ama geçen sezon anladıkki az paraya kötü oyuncu yerine çok paraya iyi oyuncu almalıyız.Yalnız Sivok'u henüz ikna edemedik sanırım.Zapotocny gelirim demiş.İnşallah 2 side biter.Sırada sol bek Kadlec var.Geçtiğimiz sezon bekler yüzünden acayip zorlandık.Özellikle sol bek mevkisinde.Kadlec'i alırsak oraya ilaç gibi gelecektir.İlk ismi çıktığında basında bu kim ya triplerine girmiştim bir çok Beşiktaş'lı gibi.Ama duyduğuma göre bu adamda cevher var.Kulübü ile bonservis konusunda henüz anlaşamamışız.İnşallah alırız..

Kadlec,Sivok ve Zapotocny gelirse yabancı oyuncu sayımız 10 olacak.Gordon,Zapo,Kadlec,Tello,Cisse,Sivok,Delgad o,Higuain,Bobo ve Holosko.Gordon ve Higuain mutlaka gönderileceklerdir.Kalan yabancılar 6+2 ye uygun ama bunların hepside yedekliği kabul edecek adamlar değil.Bobo'ya iyi bir teklif gelirse gönderilecektir diye düşünüyorum.Ve ekstradan gidecek isiminde Cisse olduğunu düşünüyorum.Yerine türk oyuncular alınabilir.Uğur İnceman,Selçuk İnan gibi.Hatta orada Fahri'de kullanılabilinir..

Şöyle düşününce kafa taslak bişiler yaptım.Daha güzel bir kadroda oluşturabilinir.Ertuğrul hocanın kafasındakileri bilmiyoruz.Sivok'u acaba stoper mi yoksa önlibero mu düşünüyor.3 çek gelirse yabancı sorunu ne olacak.Bobo gidecek mi? Yerli transferler kimler olacak.Bunların cevaplarını zamanla alacağız..

-------------Rüştü-------------------

S.Kurtuluş----------Zapo----Toraman--------Kadlec

---------------Sivok-----------Transfer------------

S.Özkan--------------Delgado--------------Tello

---------------Holosko-----------------------

Bu arada Giray haberi için 5 milyon gerçekten çok para.Eğer yabancı stoper alacaksak hiç gerek yok böyle pahalı yerli transferine.Zaten Tuna'da maliyeti düşük olduğu için tercih edildi sanırsam..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

Kadlec,Sivok ve Zapotocny gelirse yabancı oyuncu sayımız 10 olacak.Gordon,Zapo,Kadlec,Tello,Cisse,Sivok,Delgad o,Higuain,Bobo ve Holosko.Gordon ve Higuain mutlaka gönderileceklerdir.Kalan yabancılar 6+2 ye uygun ama bunların hepside yedekliği kabul edecek adamlar değil.Bobo'ya iyi bir teklif gelirse gönderilecektir diye düşünüyorum.Ve ekstradan gidecek isiminde Cisse olduğunu düşünüyorum.Yerine türk oyuncular alınabilir.Uğur İnceman,Selçuk İnan gibi.Hatta orada Fahri'de kullanılabilinir..

Şöyle düşününce kafa taslak bişiler yaptım.Daha güzel bir kadroda oluşturabilinir.Ertuğrul hocanın kafasındakileri bilmiyoruz.Sivok'u acaba stoper mi yoksa önlibero mu düşünüyor.3 çek gelirse yabancı sorunu ne olacak.Bobo gidecek mi? Yerli transferler kimler olacak.Bunların cevaplarını zamanla alacağız..
    Bence Sivok dc olarak transfer edildi.Savunma uyumu açısından Kadlec de alınacaktır.Gordon ve Higuain gönderilip,Bobo ve Cisse takımda tutulur.Yabancı transferini böylece kapatırız.Ama Sivok ön libero olarak alındıysa Cisse'yi gönderip yabancı bir stoper de düşünülebilir.Bobo mutlaka kal-ma-lı!Daha iyisini alamayacağımızdan adım gibi eminim.Mesela bizim basında Klasnic,Webo,Saviola isimleri geçiyor;Bizim beceriksiz yönetim alamaz bunları.Türk oyunculardan Cisse'nin yanına bir ön libero şart.Selçuk İnan veya Uğur İnceman alınacaktır kanımcaFahri Tatan da dönecek zaten.Alınırsa rotasyon açısında, sağ açık,sol bek vs mevkilere genç Türk oyuncular getirilebilir.Mesela sağ açık için Cem atan,sol bek içinde Ekrem Dağ ile anlaşmışız sanırım.Bu oyuncular alternatif olarak alınacaktır....Mehmet Topuz alamayacağız büyük ihtimal,bunun için yeni sezonda yine Serdar ilk 11 olacaktır.Şimdi gelelim yedek olacak 2 yabancıya ve muhtemel kadro dizilişine;
    Senin kadrona göre yorumluyorumDelgado yedek kalmalı Bobo-Holosko önlü arkalı oynamalı diye düşünüyorum.Delgado oyunu kitlendiğinde,kilidi açmak için oyuna alınabilir.Diğer yedek kalacak oyuncu Zapotocny veya Sivok olabilir.O zaman diziliş şöyle olur.''Rüştü,S.Kurtuluş,Toraman,Sivok,Kadlec,Cisse ,U.İnceman,Tello,S.Özkan,Holosko,Bobo''

Delgado,Zapotocny,Nobre,Aydın,Fahri gibi de kaliteli yedeklerimiz olur

Ben böyle düşünmüştüm.Tabi kadro yapmak için biraz erken,bizim yönetimin de sağı sollu belli olmaz.Neyse hayırlısı olsun!...

Mesaj Yetkileri