1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Zico'yla en azından istikrar için devam edilmeli niye beklenildiğini anlamış deilim Zico'da kalmak istiyor ama yönetim.. Bir bildiği vardır umarım..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Zico'yla en azından istikrar için devam edilmeli niye beklenildiğini anlamış deilim Zico'da kalmak istiyor ama yönetim.. Bir bildiği vardır umarım..
    Ankaraspor maçında Kezman penaltıyı kaçırmasa veya Fenerbahçe son dakika golü yemeseydi o hafta sözleşme imzalanıyordu. Bu yüzden bekletildi. Hala bir iki puan için yönetim karamsar yaklaşıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Ankaraspor maçında Kezman penaltıyı kaçırmasa veya Fenerbahçe son dakika golü yemeseydi o hafta sözleşme imzalanıyordu. Bu yüzden bekletildi. Hala bir iki puan için yönetim karamsar yaklaşıyor.
    O kadar olduğunu düşünmüyorum Batuhan abi bir penaltı için Zico'nun ipini çekeceklerine inanmıyorum.Vardır başkanın bir bildiği.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    O kadar olduğunu düşünmüyorum Batuhan abi bir penaltı için Zico'nun ipini çekeceklerine inanmıyorum.Vardır başkanın bir bildiği.
    Yönetim ve Zico şözleşme imzalayacaklarını açıklamıştı. Belki orada penaltı kaçmasından dolayı değilde, Zico'nun orada oyunu kontrol edip Kezman'a penaltı attırmasını engeleyemediği için karşı çıkanlar olabilir.

Mesaj Yetkileri