1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Cimboma Müdahale!

Threaded View

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Galatasaray kendi tesisinde istediği gibi kutlayabilir şampiyonluğu tabiki, en doğal hakları.

Bağdat Caddesi konusunda söylenenlere katılıyorum, halka açık bir yer cadde, orasının Fenerbahçe'lilerin kalesi olduğu apaçık belli, burada yapılan kutlamanın amacı başkadır

Konuyu saptırmayayım yinede, oraya gidipde olay çıkartanların Fenerbahçe camiası arasında yeri yoktur. Fenerbahçe taraftarı taşkınlık yapmayacak, olay çıkarmayacak bilince sahiptir Aynı Samandıra'da yaşanan olaylar gibi bu olayda koskoca Fenerbahçe taraftarlarına mal edilmemelidir
    Oraya gidip olay çıkarmamışlar..Fenerbahçeye destek vermişler tam tersine Bunların camiada işi olması lazım ki ben bunu yapanın KFY olduğunu düşünüyorum...son iki cümlende doğru demişsin daha doğrusu normaldir bizim tüm taraftar sosyete nerdeyse..Son cümlene katılıyorum,onlar bizden değildi!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Kalamis zaten bizimdi,sonradan bir bölümünü Fenere devretmistik.Yigit Sardan da bunu belirtmisti,ayrica elimde sürüyle video var bu Kalamis kutlamalariyla ilgili,isteyen gelsin öm yoluyla atayim linklerini.Nasil kutlamisiz sampiyonlugu,taraftarlarimiz ellerini kollarini sallayarak nasil oraya gitmis görsün.

Ayrica kovalama falan yok...
    Eminmisin? Videoları vardır adamlarn üstü başı dağılmış,bir yerleri kanıyordu..Ben gördüm videoda..Ayrıca kovalama olduğuna da eminim caddede,arkadaşlar söyledi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Kutlamıyacak mısınız dedim?

Bu olayların olacağı belliydi, buna katlanmakda gerekir. Olaylar hoş değil ama; Türkiye'nin acı gerçeği.
    Abi ne olmuş ben anlamadım..Ortada bir kavga mı var yok bir tartışma mı var yok yaptıkları tek şey tekne kiralayıp tesisin önünde durup bağırmak
    Last edited by badimadi : 26.Mayıs.2008 at 22:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri