1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Cimboma Müdahale!

Hybrid View

Quote Originally Posted by badimadi View Post

Eminmisin? Videoları vardır adamlarn üstü başı dağılmış,bir yerleri kanıyordu..Ben gördüm videoda..Ayrıca kovalama olduğuna da eminim caddede,arkadaşlar söyledi

Abi ne olmuş ben anlamadım..Ortada bir kavga mı var yok bir tartışma mı var yok yaptıkları tek şey tekne kiralayıp tesisin önünde durup bağırmak
    Evet eminim,videolar var elimde 5-6 tane,sizin tesislerin önünden gecerken tezahürat yapan taraftarlarimiz vs. istersen gel iste videolarin linkini yollayayim.

Hafta boyunca yapılan provaktif yayınlar nedeniyle çevrede güvenlik önlemleri alındı. Bazı rakip takım taraftarlarının tesislerin uzağından tekneyle geçerken denizde kurulan platformdan başlayan müthiş havai fişek gösterisine eşlik eden son günlerin moda marşı "Çıldırın Çıldırın", Kalamış’ı tıka basa dolduran davetlilerin en coşkulu anlarını oluşturdu.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Evet eminim,videolar var elimde 5-6 tane,sizin tesislerin önünden gecerken tezahürat yapan taraftarlarimiz vs. istersen gel iste videolarin linkini yollayayim.

Hafta boyunca yapılan provaktif yayınlar nedeniyle çevrede güvenlik önlemleri alındı. Bazı rakip takım taraftarlarının tesislerin uzağından tekneyle geçerken denizde kurulan platformdan başlayan müthiş havai fişek gösterisine eşlik eden son günlerin moda marşı "Çıldırın Çıldırın", Kalamış’ı tıka basa dolduran davetlilerin en coşkulu anlarını oluşturdu.
    Tesis derken fikirtepe faln olmasın o

Mesaj Yetkileri