1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kanoute bence gelecek ne kadar da yalanlarsa yalanlasın cok gördük baskanımızın yalanlamalarınıRcarlosu internet sitesinde 10larca yalanladılar...
    Deivid'i beğenmiyor olabilirsiniz ama kulüp onu 2006-07 sezounda yollamadıysa simdi asla yollamaz katkıları cok büyük bence kalmalı ve de kalacak.
    Verilen 11 lerde Semih yok sizce bu takımda 11 oynamayı hak etmedi mi??

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Katılıyorum Semih Sözleşme Yenilemediyse Ayrılmasını İstiyorum.. Yazık Oluyor Fenerbahçede Kendisine.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Kanoute bence gelecek ne kadar da yalanlarsa yalanlasın cok gördük baskanımızın yalanlamalarınıRcarlosu internet sitesinde 10larca yalanladılar...
    Deivid'i beğenmiyor olabilirsiniz ama kulüp onu 2006-07 sezounda yollamadıysa simdi asla yollamaz katkıları cok büyük bence kalmalı ve de kalacak.
    Sana göre hakedsiyor olabilir bana görede hak ediyor ama takımı Zico oluşturduğu için tartışmaya gerek bile duymuyoruz.Ama eğer adı Smith olsaydı şimdi forvet için transferi düşünmüyor olurduk.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    nasıl söylemedi ? Kanoute'nin sözleşmesi Başkanın kasasında , bonservisine de 15 milyon dolar vermişiz diye haber yapmışlar. dedi.. Hatta rakam bile weriyorlar, adamlarda bunu okuyarak 15 milyon dolardan başlıyor görüşmelere dedi Ayrıca Kanoute'nin transferini yalanlamadı sadece basında cıkan haberleri yalanladı..
    Söylemde demiyorum söyleyemedi.
    ''Ne Konoto mudur Sevilla'da oynayan topçu'' dedi.Adını bile doğru düzgün bilmiyorsa girişimde bile bulunmamıştır kanımca.
    Last edited by a.arıcı-11 : 02.Haziran.2008 at 16:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri