1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Ankaraspor'lu Hurmacı transferi hakkında bir bilgi verilmedi di mi? Ben belki duymamış olabilirim. Bu transfer umarım gerçekleşir. İyi bir yetenek.
    Özer'i büyük ihtimal Trabzonspor alıcak kendisi zaten Trabzonsporlu tek sorun istenen bonservis ücreti...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Özer'i büyük ihtimal Trabzonspor alıcak kendisi zaten Trabzonsporlu tek sorun istenen bonservis ücreti...
    Bugün çoğu oyuncu tuttuğu takım yerine başka takımlarda oynuyor. Bu nedenle Trabzonspor'lu olması pek bir etki yapacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Bugün çoğu oyuncu tuttuğu takım yerine başka takımlarda oynuyor. Bu nedenle Trabzonspor'lu olması pek bir etki yapacağını düşünmüyorum.
    İki takımda Türkiye'nin büyük takımları.Özer Fenerbahçe'ye gitse büyük ihtimal 5-6 maç bile oynayamayabilir.Trabzonspor'a gelirse bir aksilik olmazsa rahat 20 maç forma bulur.Bence bu transferde Trabzon daha avantajlı durumda ama yinede çok büyük bir kayıp olmaz çünkü istenilen bonservis bedeli 2 milyon euro falan Özer'inde Türkiye'nin en iyilerinden biri olabilecek yetenege sahip olmadığını düşünüyorum verilen paraya deymez.O paraya çok daha iyi oyuncular alınabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    İki takımda Türkiye'nin büyük takımları.Özer Fenerbahçe'ye gitse büyük ihtimal 5-6 maç bile oynayamayabilir.Trabzonspor'a gelirse bir aksilik olmazsa rahat 20 maç forma bulur.Bence bu transferde Trabzon daha avantajlı durumda ama yinede çok büyük bir kayıp olmaz çünkü istenilen bonservis bedeli 2 milyon euro falan Özer'inde Türkiye'nin en iyilerinden biri olabilecek yetenege sahip olmadığını düşünüyorum verilen paraya deymez.O paraya çok daha iyi oyuncular alınabilir.
    Bayılıyorum sizlerin şu ön yargılarınıza. Zamanında Uğur Boral içinde bir sürü şeyler söylendi buralarda şimdi gördüğünüz gibi milli takımda.

Birde Özer nasıl sizde 20 maç oynayacak Yattara'yı mı kesicek?

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Bayılıyorum sizlerin şu ön yargılarınıza. Zamanında Uğur Boral içinde bir sürü şeyler söylendi buralarda şimdi gördüğünüz gibi milli takımda.

Orta sahanın ortasında da oynayabiliyor Tarıkcığım, belki orada görev alısa oynayabilir..
    Bizim kadromuz için iyi bir alternatif olur gelirse eğer..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post

Solda oynar yada Yattara sola geçer.Trabzonspor'da bu sezon Barış ve Yattara'dan başka kanat yok sakatlık ceza vs. durumlarda bile çok rahat 20 maç oynar.Fenerbahçe'de kanatlarda Deivid,Uğur,Wederson,Ali Bilgin,Emre Belezoğlu gibi isimler olucak birde yedeklerde altyapıdan oyuncu bulundurması gerekicek Fenerbahçe'nin o isimde Olcan,Gürhan olucak büyük ihtimal.Özer bu takımın neresinden giricek kadroya...

Mesaj Yetkileri