1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Başarısızlık ama neden ?:(

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

başarısızlık çünkü: artık başarılı olmak eskisi kadar kolay değil

başarısızlık çünkü: artık oyun zekası gelişmiş durumda taktiğini çözebiliyorlar bu yüzden sabit bir taktik kullanma

başarısızlık çünkü: Fm de bazen olmayınca olmuyor aynı takımla zorlama bazen takım değiştirmek iyidir.
    başarısızlık çünkü: eskiden fazla etkisi olmayan, antrenörler ..takım konuşmaları .oyuncu komutları gibi faktörlerin etkisi eskiye nazaran çok artmış durumda..her şeyi dört dörtlük yapmalı..

FM de başarılı olmak artık eskisine göre gerçekten zorlaştı ama tüm yukarıda senin için yapılmış yorumları ve önerileri yapsan bile yinede erken zamanda başarı bekleme..1 yıl iki yıl ..

ben ilk defa küme düşürdüm çalıştırdığım bir takımı bu sene..bunca yıldır hemen her serisini oynayıp gece gündüzüm yaptığım FM de ilk defa çalıştırdığım bir takım küme düştü...artık hiçbir şeye şaşırmam FM de...yani başarısızım diye hemen sıkılma..inat ve sabır diyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    YALOVA

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    başarısızlık çünkü: artık başarılı olmak eskisi kadar kolay değil

başarısızlık çünkü: artık oyun zekası gelişmiş durumda taktiğini çözebiliyorlar bu yüzden sabit bir taktik kullanma

başarısızlık çünkü: Fm de bazen olmayınca olmuyor aynı takımla zorlama bazen takım değiştirmek iyidir.
    başarısızlık çünkü: eskiden fazla etkisi olmayan, antrenörler ..takım konuşmaları .oyuncu komutları gibi faktörlerin etkisi eskiye nazaran çok artmış durumda..her şeyi dört dörtlük yapmalı..

FM de başarılı olmak artık eskisine göre gerçekten zorlaştı ama tüm yukarıda senin için yapılmış yorumları ve önerileri yapsan bile yinede erken zamanda başarı bekleme..1 yıl iki yıl ..

ben ilk defa küme düşürdüm çalıştırdığım bir takımı bu sene..bunca yıldır hemen her serisini oynayıp gece gündüzüm yaptığım FM de ilk defa çalıştırdığım bir takım küme düştü...artık hiçbir şeye şaşırmam FM de...yani başarısızım diye hemen sıkılma..inat ve sabır diyorum..

Haklısın sanırım ben eski oyunlardaki gibi taktiği konuşmaları vs. yüzeysel kullandığım için genelde başarısız olmuşum demekki çünkü gelen tavsiyelerde hep aynı şey söyleniyo oyunun gerçeğe dahada yakınlaştığı yapay zekanın arttığı gibi şimdi bu tavsiyelere uyarak yeni bi kariyer açtım bakalım nolucak.Villareall buarada yeni kariyerim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Oyuncuların morali nasıl, benim oyuncuların hepsi şuan poor yani kötü. Evimde 3-0 , 3-1 kaybediyorum...

Oyuncuların morali genelde iyi ama kadroda kötü olanlarda vardı mesela juveyle oynarken takımın potansiyeli bu değil ligdeki pozisyondan üzgünüm falan diyolardı ama genelde iyiydi
    Last edited by eg15 : 04.Haziran.2008 at 18:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri