1 ile 30 arası toplam 440 sonuç

Konu: EURO 08 | 1.Maç | Türkiye - Portekiz

Hybrid View

iste takimimiz,ben hic sasirmadim skora dogrusu,1 puan alsaydik cok sasirirdim,olaya at gözlügüyle bakmasak zaten milli takimimizin bu grupta sonuncu olacagini anlardik.Bosuna hayal kirikligi yasamaya gerek yok,bu takimin basindaki adam egoist,cok bildigini sanan ama bisey bilmeyen kisi.Hersey ortada.

Ilk yaridaki yorumumu yapmistim,beni dogrularcasina dediklerim cikti,Portekiz 5 tane atardi bize bugün,cok sansliydik,2-0 bitti Allahtan ..

Emre Güngör gibi adam alinmiyor oyuna Gökhanin yerine onun yerine kalas Asik aliniyor,sonrasinda gelisen ataklar malum ...

Emre Belözoglu bir hic,zerre kadar katkisi olmadi ...
    Tuncay ayni öyle.
    Nihat aynen öyle ama yaninda St olsaydi gercek Nihati izlerdik.
    Kazim sokak topcusu,Milli takimda isi yok.
    Rüstü mutlaka Volkanin yerine oynamaliydi ...
    Arda mutlaka macta oynamaliydi ...
    Sabri mutlaka ilk 11 de baslamaliydi,Hamit ile önlü-arkali oynamalilardi.

Fatih Hoca bunlarin hicbirisini yapmadi,her zamanki gibi bencil,egoist,bilmis tavirlariyla takimimizi yakti ...

Biz bu gruptan 0 ceker döneriz(en iyi ihtimalle 1 puan) ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    iste takimimiz,ben hic sasirmadim skora dogrusu,1 puan alsaydik cok sasirirdim,olaya at gözlügüyle bakmasak zaten milli takimimizin bu grupta sonuncu olacagini anlardik.Bosuna hayal kirikligi yasamaya gerek yok,bu takimin basindaki adam egoist,cok bildigini sanan ama bisey bilmeyen kisi.Hersey ortada.

Ilk yaridaki yorumumu yapmistim,beni dogrularcasina dediklerim cikti,Portekiz 5 tane atardi bize bugün,cok sansliydik,2-0 bitti Allahtan ..

Emre Güngör gibi adam alinmiyor oyuna Gökhanin yerine onun yerine kalas Asik aliniyor,sonrasinda gelisen ataklar malum ...

Tuncay ayni öyle.
    Nihat aynen öyle ama yaninda St olsaydi gercek Nihati izlerdik.
    Arda mutlaka macta oynamaliydi ...

Fatih Hoca bunlarin hicbirisini yapmadi,her zamanki gibi bencil,egoist,bilmis tavirlariyla takimimizi yakti ...

Biz bu gruptan 0 ceker döneriz(en iyi ihtimalle 1 puan) ...
    Bu yoruma tek şey yazarım. Yeter!!

Maçtan yarım saat önce Rıdvan Dilmen, " Terim her maça farklı on bir farklı sistem çıkaracak gibi görünüyor. Bugün kanatlara karşı önlemlerimizi aldık. Hamit'i mecburen bekte oynatıyoruz. Ama benim korkum göbekten gol yiyebiliriz. Her sitemin artıları ve eksileri var. Kanatları sağlama aldık ama göbekte rakip hep bir adam fazla olacak, oraya önlem almalıyız." demişti. Ne kadar haklı olduğunu Pepe gösterdi hepimize. Ama bence bu noktada önemli olan sistemimiz ya da on birimiz değil.. Şu ya da bu neden oynamadıyı soracak olursak bu bizim haddimiz değil bence. Mesela Arda'yı Tuıncay kadar mücadele etmez kanatta diye oynatmamıştır. Sonradan alırım gerekirse diye düşünmüştür ama sakatlık olunca da bir hakkı boşa gitti hocanın.

Takımımıza karşı biraz daha anlayışlı olalım arkadaşlar. Evet kötüydük. Özellikle bazı futbolcularımız maç boyunca yürüdü. Benim en çok bu canımı sıktı. Herkes mücadele ederken onların yürüyerek sahada gezinmesi kanıma dokundu. Ama onlara verilecek en güzel ceza bir sonraki maçta kenarda oturtmaktadır. Milli takım hocamızdan tek beklentim bu..

İsviçre ve özellikle Çek savunmalarını aşmak kolay olmaycaktır. Özellikle yediğimiz 2. gol averaj açısından da iyi olmadı. Yine de hiçbir şey bitmiş değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tuncay ayni öyle.
    Hala daha fanatik yorumlar yapıyosun.

-Kazım oynamasaydı kim oynayacaktı Sabrimi ? Hani şu 1 tane ortası yerini bulmayan, Olmadık şutlar çeken, Sürekli gereksiz sarı kart gören. Kazım olmasaydı ileri top taşıyacak oyuncumuz yoktu. Senin o sokak topçusu dediğin adam 2. yarıda arı gibi çalıştı durmadan top götürdü Top sakladı.
    -Volkan ne hata yapmış söylesene Rüştü oynaması için

Mesaj Yetkileri