1 ile 30 arası toplam 440 sonuç

Konu: EURO 08 | 1.Maç | Türkiye - Portekiz

Hybrid View

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Türk Milli Takımı'nın tek forvet oynayamayacağı konusunda artık hepimiz hemfikiriz sanıyorum. Bu nedenle Nihat'ın yanında Hakan Şükür, Nihat'ın yanında Semih veya Mevlüt'ten çok daha güzel görünüyor bence. Hakan Şükür hakkında aynı şeyi yazmaktan bıkmış olsam da, yine hiç utanmadan yazacağım. Hakan Şükür 37 yaşında olmasına rağmen hala yıpratıcı santrafordur. Yaptığı presle rakip savunmayı hataya zorladığı gibi, 2 adamla tutulmayınca etkili olmaya devam etmektedir. Bu yıl yerden yere vurduğunuz Hakan Şükür, Galatasaray'ın istatistik olarak en yararlı oyuncusu olmuştur (28 maç 11 gol 7 asist) . Kim ne derse desin, Hakan Şükür'süz Milli Takım bugüne kadar hep başarısız olmuştur.

Haklı olabilirsin arkadaşım ama bence milli takım bu turnuvada Hakan Şükür ile başarılı olacaksa hiç olmasın daha iyi. Çünkü bu sene oynasa bile son turnuvası olacaktı. Artık bizim Şükürsüz oynamayı öğrenmemiz gerekiyor. Sadece bugünü değil geleceği de düşünmemiz gerekiyor. O yüzden ben Özellikle Mevlüt kardeşimizin desteklenmesinden yanayım. Şahsi görüşümdür..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by celikhalit8 View Post
    Haklı olabilirsin arkadaşım ama bence milli takım bu turnuvada Hakan Şükür ile başarılı olacaksa hiç olmasın daha iyi. Çünkü bu sene oynasa bile son turnuvası olacaktı. Artık bizim Şükürsüz oynamayı öğrenmemiz gerekiyor. Sadece bugünü değil geleceği de düşünmemiz gerekiyor. O yüzden ben Özellikle Mevlüt kardeşimizin desteklenmesinden yanayım. Şahsi görüşümdür..
    Ben de Mevlüt'ü sallayalım gitsin demiyorum. Ama sadece 3 hazırlık maçıyla EURO 2008 kadrosuna monte edilmesinin mantıklı bir açıklaması yok bence. Bir de, illa Hakan Şükür olsun demiyorum ben zaten. Fatih Tekke veya Ümit Karan da olabilirdi. Ama bu turnuvada Hakan Şükür olmalıydı, aktif futbol yaşamının muhtemelen son turnuvasının en azından kadrosunda bulunmalıydı.

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Ben de Mevlüt'ü sallayalım gitsin demiyorum. Ama sadece 3 hazırlık maçıyla EURO 2008 kadrosuna monte edilmesinin mantıklı bir açıklaması yok bence. Bir de, illa Hakan Şükür olsun demiyorum ben zaten. Fatih Tekke veya Ümit Karan da olabilirdi. Ama bu turnuvada Hakan Şükür olmalıydı, aktif futbol yaşamının muhtemelen son turnuvasının en azından kadrosunda bulunmalıydı.
    Fatih Tekke, Ümit Karan, Halil bunlar Mevlüt'e alternatif isimlerdir buna bir şey diyemem. Ben Mevlüt oynadığı için onu örnek verdim. Konumuz Hakan Şükürdü.. Sadece fikrimi söyledim, senin fikrine de saygım var..

İyi geceler...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Korktuklarımız gerçekleşti dün aslında son güne kadar belli olmayan taktik ve 11'le bu kadar oyun oynayabildik.Fatih hoca artık oynayan bir takım oluşturacağını söylemişti.Mehmet Demirkol'un bir lafı var Türk takımları bugüne kadar ki zaferlerini 'oynatmayarak' kazandı diye.Ben turnuva için umudumu kaybettim açıkçası çeyrek finale çıksak bile Almanya Portekiz değil çok daha rahat geçerler bizi.Gerçi önümüzdeki 2 maçtada bu şekilde oynarsak gruptan da çıkamayız.Başlarken Mevlüt'ün forvet arkası oynaması saçmaydı.Mevkisi orası değil orda oynayacağını çift forvet oynayalım.Bir ara Kazım'ı sağ içe Mevlüt'ü sağ kanada aldı.Defans oyuncularına diyebilecek pek bir şeyim yok bir yere kadar dayanabilir bu oyuncular zaten Servet sakat sakat oynadı helal olsun.Gökhan yine beklediğim gibi sakatlandı onun yerine Toraman oynamalı Fatih hoca kişisel problemlerini yansıtmamamalı milli takıma hakkı yok.Hamit'i sağ bek oynatarak etkinliğini tamamen yok ediyor.Orda Hamit oynayacağına Abdurrahman oynasa daha iyi o mevkiyi daha çok biliyor.Tuncay kaç senedir top oynuyor top tekniği sıfıra yakın.Bir topuda tekte kontrol et yok Tuncay'ın forvette başarılı olacağını orta sahada pek başarılı olacağını düşünmüyorum.F.bahçe'deki zamanından bahsetmeyin orda oynarken daha güçlü bir takımla daha güçsüz bir takıma karşı oynuyordu işler daha basitti.Her şeye rağmen ilk yarıyı gol yemeden kapadık.Sabri'yi alması herkesin beklediği hamleydi.Böylece Hamit orta sahanın dinamizmini arttıracak Sabri'de kanttan bindirme yapacaktı.Ama hayır Sabri sağ iç oynamaya başladı.Sonra değişti tabi çok taktikte değiştirdik zaten.Emre'ye baskı uygulanıyordu top yapmaması için Hamit'i orta sahaya almak için bir neden daha ama yok sağ bek devam.Nihat'ı unutmadım yazacak bir şey yok tek forvet Nihat zor hele destekte gelmeyince yalnız kaldı oralarda.Arda artık nihayet 2. maçta oynar umarım Gökdeniz ve Kazım ile rakibin üstüne gidip çalım atabilen 3 oyuncudan biri.

Mesaj Yetkileri