1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

4-5 sezonluk mukavele riskli olabilir, olası bir başarısızlıkta gönderilmek istendiğinde büyük zorluklar yaşanabilir. Bence 2+1 yıllık sözleşme yapılır, veya 1+1 yıllık. Opsiyon mutlaka olur. "Şampiyon yaparsa kontrat bir yıl otomatik uzar." gibi bir madde eklenir, tıpkı Zico'da olduğu gibi.

Bir de anlamadığım bir şey var. Yeni gelecek hoca belliymiş, alacağımız santrafor belliymiş, e peki ya hoca yeni gelecek adamı istemezse? Benim sistemime uymuyor derse, veya başkasını isterse?

Ben saçma buluyorum bu transferi. Zico da geldiğinde önüne Deivid, Edu, Kezman ve Lugano'yu koydular, adam başarısız oldu başlarda, çünkü kendi istediği isimler değildi. Yeni gelecek hoca da büyük ihtimalle eline bir kadro verilecek, takviye isteyemeyecek. Bence yabancı santrafor için acele edilmemeli, hoca belirlensin, akabinde hocaya göre santrafor alınsın. Hoca belki tek forvet oynatacak, belki çift oynatacak ama farklı tipte bir santrafor isteyecek, hiç belli olmaz. Umarım bu sorun olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Ben saçma buluyorum bu transferi. Zico da geldiğinde önüne Deivid, Edu, Kezman ve Lugano'yu koydular, adam başarısız oldu başlarda, çünkü kendi istediği isimler değildi. Yeni gelecek hoca da büyük ihtimalle eline bir kadro verilecek, takviye isteyemeyecek. Bence yabancı santrafor için acele edilmemeli, hoca belirlensin, akabinde hocaya göre santrafor alınsın. Hoca belki tek forvet oynatacak, belki çift oynatacak ama farklı tipte bir santrafor isteyecek, hiç belli olmaz. Umarım bu sorun olmaz.
    Kiev'e elendikten sonra Zico'nun isteği doğrultusunda bu oyuncular alındı. Ya da alınmadan Zico'ya danışıldı. Önce Zico gelmişti.

Evet resmi sitede 26'sında başlayacak kampta teknik direktörümüz belli olmuş olacak yazıyor. Haftaya açıklanacak olan forvet. Avrupa Şampiyonası'nda bulunan bir hocayla anlaşılmış olabilir, bu nedenle açıklanmıyordur ve onun isteği doğrultusunda forvet oyuncusu haftaya açıklanacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri