Aragones doğruladı!

Fenerbahçe ile ön sözleşme imzaladığı resmen duyurulan İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones anlaşmayı doğrulayarak; "Bu, milli takımı etkilememeli" dedi..

Gelecek sezon Fenerbahçe'ye gideceğini doğrulayan Aragones, şu anda sadece Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalde oynayacakları Rusya maçını düşündüğünü ve başka bir şeye konsantre olmak istemediğini söyledi.

Aragones, Avrupa Futbol Şampiyonası sona erene kadar Fenerbahçe konusunda konuşmayacağını da ifade etti.

Ajansspor
Aragones'den bu kez doğrulama geldi

Fenerbahçe'de Aragones konusundaki şaşırtıcı gelişmeler sürüyor. İspanyol teknik adamın Reuters tarafından servis edilen "Fenerbahçe'ye imza atmadım" şeklindeki açıklamasının tam tersi bir haber Anadolu Ajansı'ndan geldi.
Anadolu Ajansı İspanya Temsilcisi Şenhan Bonelli'nin haberine göre Aragones, gelecek sezon Fenerbahçe'ye gideceğini doğruladı. Aragones, şu anda sadece Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalde oynayacakları Rusya maçını düşündüğünü ve başka bir şeye konsantre olmak istemediğini söyledi. Aragones, Avrupa Futbol Şampiyonası sona erene kadar Fenerbahçe konusunda konuşmayacağını da ifade etti.

NOT: Reuters'in haberiyle taban tabana zıt görünen bu haber üzerine Anadolu Ajansı İspanya Temsilcisi Şenhan Bolelli'ye telefonla ulaştık. Reuters'in Rusya ile oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Aragones'in sözlerini tam ters yönde servis ettiğini söylediğimiz Bonelli bize şu açıklamayı yaptı:

"Ben Aragones'in sözlerini İspanyolca olarak bizzat kendi ağzından dinledim. Ben de Aragones'in Rusya maçı öncesi yaptığı basın toplantısından derledim bu sözleri. Reuters'in nasıl bir haber yaptığını bilmiyorum ama Aragones Fenerbahçe ile anlaştığını doğruladı."

Lig TV
Reuters'in haberi yalanmış anlaşılan, Aragones anlaşmayı doğrulamış.

Aragones mecburen İspanya ile kanatları kullanamıyor. Kanatları kullanmaya kalksa Silva solda, sağda bir kanat, göbekte ise Senna-Iniesta-Xavi üçlüsünden ikisi oynayacak, ancak bu üçlüyü kesemediği/bozamadığı için o şekilde oynatıyor. O bölgede üst düzeyde vazgeçemeyeceği oyuncu sayısının fazla olmasından kaynaklanan sebeplerden kanatlar ihmal ediliyor gibi görünüyor. Gökhan Gönül ve Roberto Carlos'un olduğu bir takımda kanatları kullanmamak büyük hata olur. Aragones mecburen kanatları kullanacak.