Nasıl banane aldığı paradan? Adam benim paramla yaşıyor, nasıl banane? Elin Aragones'i dediğin adamın parasını Fenerbahçe ödeyecek bu sene, devlet ödemeyecek.
Veda konuşması tamamen şov. Gitmeyeceksen neden soyunma odasında öyle konuşma yapıyorsun? Orada bütün gündemi değiştirdi, Almanya'ya karşı oynadığımız iyi futbol adeta gölgede kaldı, futboldan çok Terim'in gidip gitmeyeceği konuşuldu.
Yıldıray o tarihten sonra bir şey yapmamışsa, bu asla yapmayacağı anlamına gelmez, kalitesiyle kadroda bulunmalıydı.
Ben milli takımın menfaatini düşünüyorum zaten, takımımı değil.
Bizim milletimiz ne yazık ki böyle, skora bakıyor, tabelaya bakıyor, eğer gerçekten böyle olmasaydı gerçeği görürdü milletimiz. Portekiz maçından sonra yerden yere vurulan Terim birden baştacı oldu.
Eğer o son dakika golleri, mucizeler olmasaydı yapacağınız yorumlar da böyle olacak mıydı acaba? Terim'i öve öve bitirebilecek miydiniz, yoksa gitsin mi diyecektiniz? Yoksa kadro seçimlerini mi eleştirecektiniz?
Ben herkesten farklı olarak, sonuca bakmayarak, geleceğe bakıyorum, şimdiye bakıyorum ve Terim'in sonuç olarak başarılı olduğunu ama umut vermediğini, iyi futbol oynatmadığını, kadro seçimlerinde adaletli olmadığını ve son derece antipatik ve sevimsiz bulduğumu, o görevde bulunan birine yakışmayan tavırlar sergilediğini düşünüyorum.
Terim biraz mütevazi, saygılı olsaydı, belki de ben ve benim gibiler de Terim'i sevecek, saygı duyacaktı, ama adam her fırsatta medyaya fırça atıyor, sürekli saldırgan ve antipatik bir tavır sergiliyor. Zico da başarısız oldu Fenerbahçe'de mesela, ama adamı yerden yere vurmuyoruz, neden, çünkü sempatikti ve düzgün bir adamdı.
Bütün dünya oynadığımız iyi futboldan değil, mucizelerden dolayı Türkiye diyor. Bu farkı ayırt etmeli. Seçimleri çok doğru olsaydı eğer, Almanya maçına 14 kişi yerine 23 kişi çıkardık, tıpkı Almanya, İspanya gibi.
Hiddink 6 milyon Euro alıyor da, bir düşünmek lazım, bu adam hangi ülkenin teknik direktörü? Türkiye gibi ekonomik anlamda ciddi sorunlar yaşayan bir ülkenin antrenörü mü, yoksa ekonomik anlamda süper olan, petrol zengini Rusya'nın antrenörü mü? Türkiye'de elektrik zammı, enerji zammı derken millet belini doğrultamazken, aç yatarken, Terim'in o kadar yüksek maaş alması doğru mudur? Genelkurmay Başkanı'ndan, Cumhurbaşkanı'ndan, Başbakan'dan yüksek maaş alması doğru mudur?
Hele şükür benim gibi düşünen birisi çıktı, katılıyorum.

Originally Posted by Jesus_FB
 Originally Posted by Jesus_FB