Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
Adamı sevmiyor olduğun her cümlenden o kadar bellki. Bir kere sanane aldığı paradan. Elin Aragones'i 4 milyon dolar alıcak F.T 3.4 milyon ytl almayı haketmedimi?

Veda konuşması yaparak şov yaptı diyorsun. Asıl şovu yarı final maçında oynattığı futbol ve şampiyona boyunca takıma yansıttığı hırs, istek, azim ile yapmadımı. Bütün ingiliz medyası ve bir çok avrupataki takım bizi hayranlıkla izledi ama size yine yetmiyor.

Yıldıray demişsin. Yıldıray 2002 dünya kupasından sonra milli takım için ne yaptı? Milli takım bu eğer bir oyuncu çağrılırda takımdan affını isterse bu teknik direktörün değil oyuncunun ayıbıdır. Kadro 27 kişiydi 23'e düşmek zorundaydı yollayacağı her oyuncu böyle küsecekse o zaman zaten hiç giymesin o kutsal formayı. Bizi istemeyeni biz neden istiyoruz?

Bir insanı sevmiyor olabilirsin onu takımında görmekte istemiyor olabilirsin ama unutma bu Milli takımdır ne Fenerbahçe'dir ne Beşiktaş'tır yorum yazarken iki kere üç kere düşünmek gerekir.
Nasıl banane aldığı paradan? Adam benim paramla yaşıyor, nasıl banane? Elin Aragones'i dediğin adamın parasını Fenerbahçe ödeyecek bu sene, devlet ödemeyecek.

Veda konuşması tamamen şov. Gitmeyeceksen neden soyunma odasında öyle konuşma yapıyorsun? Orada bütün gündemi değiştirdi, Almanya'ya karşı oynadığımız iyi futbol adeta gölgede kaldı, futboldan çok Terim'in gidip gitmeyeceği konuşuldu.

Yıldıray o tarihten sonra bir şey yapmamışsa, bu asla yapmayacağı anlamına gelmez, kalitesiyle kadroda bulunmalıydı.

Ben milli takımın menfaatini düşünüyorum zaten, takımımı değil.

Bizim milletimiz ne yazık ki böyle, skora bakıyor, tabelaya bakıyor, eğer gerçekten böyle olmasaydı gerçeği görürdü milletimiz. Portekiz maçından sonra yerden yere vurulan Terim birden baştacı oldu.

Eğer o son dakika golleri, mucizeler olmasaydı yapacağınız yorumlar da böyle olacak mıydı acaba? Terim'i öve öve bitirebilecek miydiniz, yoksa gitsin mi diyecektiniz? Yoksa kadro seçimlerini mi eleştirecektiniz?

Ben herkesten farklı olarak, sonuca bakmayarak, geleceğe bakıyorum, şimdiye bakıyorum ve Terim'in sonuç olarak başarılı olduğunu ama umut vermediğini, iyi futbol oynatmadığını, kadro seçimlerinde adaletli olmadığını ve son derece antipatik ve sevimsiz bulduğumu, o görevde bulunan birine yakışmayan tavırlar sergilediğini düşünüyorum.

Terim biraz mütevazi, saygılı olsaydı, belki de ben ve benim gibiler de Terim'i sevecek, saygı duyacaktı, ama adam her fırsatta medyaya fırça atıyor, sürekli saldırgan ve antipatik bir tavır sergiliyor. Zico da başarısız oldu Fenerbahçe'de mesela, ama adamı yerden yere vurmuyoruz, neden, çünkü sempatikti ve düzgün bir adamdı.

Quote Originally Posted by anilton View Post
F.Terim'i kadroya almadığı ve gönderdiği oyuncular yüzünden eleştirmek ne kadar mantıklı?Adam başarılı oldu mu?Oldu,hemde fazlasıyla.Demek ki seçimleri doğruymuş.Bütün dünya Türkiye diyor,F.Terim diyor başka bir şey demiyor,biz ise hala gitmesi gerektiğini düşünüyoruz....

F.Terim gibi antrenör nasip olmaz herkese,değerini bilmeliyiz.Türkiye'nin en büyük teknik direktörüdür kendisi,gerek yakaladığı başarılar gerek kariyer anlamında diğer teknik direktörlerin çok üstünde.Bu jenerasyonu o kurdu,devamınıda onun getirmesi en sağlıklısı.Hiddink yıllık 6 milyon euro alıyor,turnuvada aynı başarıyı elde etmiş bir F.Terim neden o kadar almasın?Federasyon ilede son derece uyumlular,bundan iyisi şamda kayısı...
Bütün dünya oynadığımız iyi futboldan değil, mucizelerden dolayı Türkiye diyor. Bu farkı ayırt etmeli. Seçimleri çok doğru olsaydı eğer, Almanya maçına 14 kişi yerine 23 kişi çıkardık, tıpkı Almanya, İspanya gibi.

Hiddink 6 milyon Euro alıyor da, bir düşünmek lazım, bu adam hangi ülkenin teknik direktörü? Türkiye gibi ekonomik anlamda ciddi sorunlar yaşayan bir ülkenin antrenörü mü, yoksa ekonomik anlamda süper olan, petrol zengini Rusya'nın antrenörü mü? Türkiye'de elektrik zammı, enerji zammı derken millet belini doğrultamazken, aç yatarken, Terim'in o kadar yüksek maaş alması doğru mudur? Genelkurmay Başkanı'ndan, Cumhurbaşkanı'ndan, Başbakan'dan yüksek maaş alması doğru mudur?

Quote Originally Posted by remake View Post
Adam gibi kadro cagirsaydi Ispanya ile final oynardik. Kimse kusura bakmasin ama biz yari finale futbol oynayarak gelmedik. Gaz ile, sans ile, 70 milyonun dualari ile geldik. Terim ne aldigi milyonlari ne de bulundugu koltugu hakkediyor.
Hele şükür benim gibi düşünen birisi çıktı, katılıyorum.