1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Haber ne kadar doğrudur bilemiyorum fakat Senna'yı istemeyecek teknik direktörü yoktur herhalde. Kontenjan bakımından hiçbir problem olmaması gerek, Maldonado gönderilebilir. Fakat Villarreal bu sene Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak, La Liga Turkcell Super Lig'den daha kaliteli bir lig. Ayrıca Senna'nın kariyerinin zirvesinde bir gömlek düşük lige gelmek isteyeceğini zannetmiyorum.

........Alex

Emre Aurelio Senna

muhteşem..
    Senna'nın Fenerbahçe'ye gelmesini kolaylaştıracak faktörler:
    + Senna Brezilya asıllı, Fenerbahçe'de de Brezilyalı oyuncu sayısı yeterince fazla.
    + Senna İspanyol, Aragones de Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü, Güiza'nın da geleceği söyleniyor, Senna bu durumda uyum sorunu yaşamaz.
    + Senna kariyerinin sonlarına yaklaşan futbolcu, en fazla 3-4 yıl oynayabilir futbol, belki de artık daha mutlu olabileceği bir yere gitmek istiyor. Genç bir oyuncu olsa almamız imkansız ama şu durumda alabiliriz.

Alaattin Metin yanılmıyorsam Appiah transferini de ilk duyuran kişi.

Maldonado ile Appiah/Kezman gönderilip, Senna ile Güiza alınırsa, muhtemel kadro beni çok heyecanlandırıyor:

___________________ Volkan _________________
    Gökhan Gönül ___ Lugano ___ Edu ___ Roberto Carlos
    ___________ Aurelio ___ Senna ___ Emre __________
    __________________ Alex de Souza ______________
    ______________ Güiza __________Semih __________

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Senna'nın Fenerbahçe'ye gelmesini kolaylaştıracak faktörler:
    + Senna Brezilya asıllı, Fenerbahçe'de de Brezilyalı oyuncu sayısı yeterince fazla.
    + Senna İspanyol, Aragones de Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü, Güiza'nın da geleceği söyleniyor, Senna bu durumda uyum sorunu yaşamaz.
    + Senna kariyerinin sonlarına yaklaşan futbolcu, en fazla 3-4 yıl oynayabilir futbol, belki de artık daha mutlu olabileceği bir yere gitmek istiyor. Genç bir oyuncu olsa almamız imkansız ama şu durumda alabiliriz.
    Senna'nın şu an şartlarının kötü olduğunu düşünmüyorum. Euro2008'de İspanya ile gayet başarılı maçlar çıkarmış,gelmiş.Ayrıca Villarreal maddi olarak Senna'yı mutlu ediyordur. Olur da takımını değiştirmek isterse ilk tercihin Türkiye olacağını sanmıyorum.

Bu transferin önündeki en büyük iki engel ise;

La Liga > Turkcell Super lig + Villarreal'in şampiyonlar liginde olması.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri