Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Alex'in takımı ateşlediğini düşünüyorum. Çoğu kez mağlup durumdayken arkadaşlarını motive ettiğini, onlarla konuştuğunu gördüm. Kaybedilen puanların sorumlusu Alex mi yani? İBB maçlarında Alex miydi sorumlu? Katılmıyorum sana, kaptanın ateşlemesiyle olsaydı...
Takim bazi maclarda mucadele etmiyorsa, bazi maclara motive olamiyorsa bunun icinde Zico'nun sorumlulugu da var, Alex'in sorumlulugu da. Hele hele Kezman'in penalti kullanmasinin onune gecemiyorsa, Alex'i nasil iyi bir lider olarak nitelendirebiliriz? Kezman o penaltiyi kacirmasa, belki yuzustune bile cikmayacakti bu. Ama bir gercek var ki orada kendisi kullanmasi gereken penaltiyi birakti Kezman kullandi. Herkeze sana saygi gostertecek kadar liderlik vasiflarin varsa, orada Kezman ben kullaniyorum diyemezdi.

Bir de anlamadığım nokta FM 2007'de yanılmıyorsam eğer, veya 2006'da Volkan'ın PA değeri 140 civarıydı ama şimdi 135. Volkan önce o potansiyele erişip, sonra geri mi düştü? Ben Volkan'ın daha yüksek potansiyel değeri verilmesini düşünüyorum.
Daha once de bir cok yerde yazdigimiz gibi, oyuncularin PA'lari konusunda bir cok degisiklik oldu. Ayrica Volkan'in PA'si hic bir zaman 135 olmadi.