1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence Jo içinde 30-35 M vermek hatadır.(Misal)Bizim maçımızda gördük Love daha etkili oldu. Ülkemizdeki oyuncularla karşılaştırmak yanlış olur çünkü Türkiye'deki Türk oyuncuların değeri kulüpleri tarafından aşırı şişiriliyor bu yüzdenki Avrupa'ya oyuncu satmakta zorluk çekiyoruz

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Bence Jo içinde 30-35 M vermek hatadır.(Misal)Bizim maçımızda gördük Love daha etkili oldu. Ülkemizdeki oyuncularla karşılaştırmak yanlış olur çünkü Türkiye'deki Türk oyuncuların değeri kulüpleri tarafından aşırı şişiriliyor bu yüzdenki Avrupa'ya oyuncu satmakta zorluk çekiyoruz
    Rubin Kazan Gökdeniz için 8.7 milyon Euro ödedi. Yine Rubin Kazan Serdar Özkan için 6-7 milyon Euro teklif etmişti. Beşiktaş Mehmet Topuz için 11 milyon Euro teklif etmişti ve Kayserispor bunu geri çevirdi. Kayserispor Topuz'u satmaya kalksa nereden baksan 7-8 milyon Euro'dan aşağıya bırakmaz. O yüzden Güiza için verilen para bence kıyaslama yaptığımızda fazla değil. Yabancı transferlerle de kıyaslarsak fazla olmadığını göreceğiz.
    _____

Chelsea mi?

Günlerdir İspanya ve İngiltere basınında İngiliz ekibinin R. Carlos'u transfer etmek istediği haberlerine yer veriyordu. Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçemizin bu akşam yaptığı antrenman sonunda Milliyet Gazetesi Muhabiri Yusuf Kobal'ın Brezilyalı oyuncuya sorduğu "Chelsea ne oldu?" sorusuna olumsuz yanıt vermeyerek "İstanbul'da konuşuruz" cevabını vermesi, yıldız oyuncumuzun Londra ekibine mi transfer oluyor sorularına neden oldu.

İspanyol basını, özellikle Chelsea'nin yeni teknik direktörü Luis Felipe Scolari'nin Brezilya Milli Takımı'ndan da öğrencisi olan Roberto Carlos'un transferinde ısrarcı olduğunu, Fenerbahçemiz ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Carlos'un yıllık 5 milyon Avro civarında bir teklif gelmesi halinde Londra ekibine gidebileceğini ileri ileri sürüyor.

Kaynak: DHA

Quote Originally Posted by scar face View Post
    @eGowiChÖnemli değil.Sende güzel analizler yapıyorsun uzun oluyor ama okuyorum.Peki verdiğin kadroda R.Carloson önünde Emreyi mi Alex mi düşündün???Geçenlerde (Deivid sağlıklıyken) bende tıpa tıp aynı kadroyu olusturdum.Ben Alexi düşündüm nedeni Emrenin orta saha da Aureilo ile yaptığı pres Alexib Cruzeriodan solda oynama becerisi,R.Carlosun önünde bugüne kadar tipik kanat adamlarının oynamaması(Ör:Robinho,Zidane vs vs.)
    Valla dostum, bildiğim tek bir şey var, o da Emre'nin sol açık oynayamayacağı Aragones kanatları %100 kullanmıyor, dolayısıyla 3'lü orta sahada Aurelio sahanın her yerinde basıcı, defansif rol üstlenirse, yani Senna'nın rolünü, sol te ise Emre, sağ iç veya bazen kanatlara dönük Kazım oynayabilir. Alex'i sol açıkta oynayamaz bana göre ama Emre de oynayamaz. Açık oyuncusu değil ikisi de, hızlı ve çabuk değiller, driblingleri yapamazlar. İkisi de sol iç oynayabilirler ama, göbekte de oynayabilirler, MC gibi, AMC'de de oynayabilirler. Emre DM, MC ve AMC oynayabilecek bir oyuncu, o yüzden onun rolü önemli, sakat olmaması ve iyi hazırlanması lazım yeni sezona mutlaka, eğer sakatlanmaz ve oynarsa kilit oyuncu olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Valla dostum, bildiğim tek bir şey var, o da Emre'nin sol açık oynayamayacağı Aragones kanatları %100 kullanmıyor, dolayısıyla 3'lü orta sahada Aurelio sahanın her yerinde basıcı, defansif rol üstlenirse, yani Senna'nın rolünü, sol te ise Emre, sağ iç veya bazen kanatlara dönük Kazım oynayabilir. Alex'i sol açıkta oynayamaz bana göre ama Emre de oynayamaz. Açık oyuncusu değil ikisi de, hızlı ve çabuk değiller, driblingleri yapamazlar. İkisi de sol iç oynayabilirler ama, göbekte de oynayabilirler, MC gibi, AMC'de de oynayabilirler. Emre DM, MC ve AMC oynayabilecek bir oyuncu, o yüzden onun rolü önemli, sakat olmaması ve iyi hazırlanması lazım yeni sezona mutlaka, eğer sakatlanmaz ve oynarsa kilit oyuncu olabilir.
    işte sol acık derken İspanya Milli takımına göre düşünelim Silva macların basında Capdevillanın önünde baslıyor daha sonra gezici orta alan oyuncusu oluyordu onun sol kanadını da Inıesta kapatıyordu.Silvada sağda solda ortada top alıyor sut cekıyordu.Senna gibi bir capa Xavi gibi bir pasörde işleri hallediyordu.Mesela final macında Torrese verdiği ara pası cok beğenmıstım.Neyse işte bizde Alex böyle bir adam değil yıllar boyunca forvet arkasında sadece ofansif olarak görev almıs bir oyuncu.Eğer Aragones hoca çift forvet düşünüyorsa ki öyle olacak Guiza alındı.Ben en cok Alexin görevini merak ediyorum.Zico ilk geldiğinde Kiev maclarını falan hatırlayın.Orta saha Appi-Aureilo-Tümer önlerinde Alex önlerinde 2li forvet seklındeydı.İşte Aragones baklava dilimi denilen 4-4-2yi mi kullanacak yoksa İspanya milli takımında oynattığı kanatcılardan olusmayan bir orta saha mı kuracak.Emre dediğin gibi belirtiğin mevkilerde oynayabiliyor.Galiba en son 2002de sol acık izlemistik onu Hakan Ünsalın önünde.Neyse uzun lafın kısası Alexin nerede görev alacağını cok merak ediyorum...

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Şöyle birşey var. Bir oyuncu (kendi çok istemediği taktirde) ligini aşarsa diğer liglere gidebilir. Misal Hırvatistan liginde oyuncu var mı bildiğiniz, iyi? Bir-iki tane gelecek vaadeden oyunculardan başka oyuncu olamaz. Çünkü Hırvatistan Ligi'nde ne yapsın adamlar? Biraz iyi oldular mı hop Almanya'nın orta sıra takımlarına veya 5 büyük bir ligden herhangi birinin orta sıra takımına. Eğer bizim ligimizde o kadar kötü olsaydı şimdi say say bitiremem ama örnek vereyim; Gökhan Gönül, Arda Turan, Volkan Demirel, Bobo, Song, Ümit Karan... bu oyuncuların hepsi 5 büyük ligin orta sıra takımlarına kesin giderdi. Demek oluyor ki Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeleri için bizim ligi aşmaları, çok iyi oyuncu olmaları lâzım. Lafın özü; Avrupa'da fazla oyuncumuz oynamıyor diye üzülmeyelim.

Mesaj Yetkileri