Emre abi sol kulvardan nefis bir atağa kalktı. Sağ kulvardan gelen Serkan abi klavye tuşlarını kırarcasına yazı yazıyor. Son 50 metreye girerken iki atlette yarışı bırakıp birbirlerine dalıyorlar.() Tam bu sırada araya forum kuralları giriyor...
![]()
Emre abi sol kulvardan nefis bir atağa kalktı. Sağ kulvardan gelen Serkan abi klavye tuşlarını kırarcasına yazı yazıyor. Son 50 metreye girerken iki atlette yarışı bırakıp birbirlerine dalıyorlar.() Tam bu sırada araya forum kuralları giriyor...
![]()
I'm back...
Last edited by scar face : 08.Temmuz.2008 at 23:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Her insanın bir mahremi vardır...![]()
Mustafa koş, burada vakit kaybetme. Bu gazla kızın camının altına hemen...
"YÜCE ATATÜRK"
Yürü be Musti.Bişey sorcam sen bı kıza ne zaman sevdalandın öss zamanı kanımca asık değildinYoksa o kadar yüksek puan cıkaramazdın.
Valla patlama felan yaşamadım. Beni msn'de sık görenler bilir.![]()
I'm back...
Olsun össden sonra patlamısın ya:P
benimki söyleyememekten değildi Musti.
Ben sevgilimle problemler yaşıyordum farklı yani.![]()
Bu arada Yunus msn'den bana 1 Kelime 1 İşlem yarışmasını devam ettiremeyeceğini söyledi.Görevi üstlenecek aday bekleniyor.
http://forum.turksportal.net/vb/show...=56994&page=17
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Tam Emre abiye göre bir görev![]()
Msnde fenerli kızlara guizayı anlatıyorum oyundan ss falan aldımSırf kızlar için işe bak ya
![]()
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Yahu asıl maksatı biliyorsun sen Enes bırak Engelaarı falanAma bence 16 olması lazım deve gibi adam
![]()
İyi geceler arkadaşlar , nasılsınız ?
iyidir deniz sen nasılsın...
Ben de iyiyim Fırat abi , photoshop ta bişiler yapmaya çalışıyorum , bi yandan da sohbet işte..