Yine başladı tutumlu kavgaları
raund 2 hadi bakalım kapışın
Yine başladı tutumlu kavgaları
raund 2 hadi bakalım kapışın
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Bu sefer konu uzamayacak.
Egemen'e soruyorum, Anıl ne yazarsa yazsın senin Tutumlu hakkındaki görüşlerin değişecek mi?
Aynı soruyu Anıl'a da soruyorum, Egemen ne yazarsa yazsın senin görüşün değişecek mi?
Vereceğiniz cevapları biliyorum. Herkes istediği fikri savunabilir, 2 taraftan da yapılan açıklamalar var, herkesin kendi düşünceleri var ve bu açıklamalara, gelişmelere göre bir fikirleri oluşur. Ve sanal alemde bu fikirlerin değişmesi imkansıza yakındır.
O nedenle şimdi tartışmayı uzatmayın. Herkesin görüşü kendisine kalsın. Öyle veya böyle transfer gerçekleşmiş, şimdi gelişmeleri bekleyelim, burada boşu boşuna birbirimizi yemeyelim.
Tüm üyelerimizin beni dinleyeceğini ve tartışmayı sürdürmeyeceğini düşünüyorum. Bayram Tutumlu iyi, hayır kötü tartışması artık son bulsun. Aurelio transferi hakkında da çoğu kişi görüşünü belirtti zaten. Büyük bir kayıp, eksiklik olup olmayacağını maçlarda göreceğiz. Lütfen tartışmalar gereksiz yere uzamasın, ben de bir daha bu kadar uzun yazı yazmak zorunda kalmayayım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"