1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Yine başladı tutumlu kavgaları
    raund 2 hadi bakalım kapışın
    Bu sefer konu uzamayacak.

Egemen'e soruyorum, Anıl ne yazarsa yazsın senin Tutumlu hakkındaki görüşlerin değişecek mi?

Aynı soruyu Anıl'a da soruyorum, Egemen ne yazarsa yazsın senin görüşün değişecek mi?

Vereceğiniz cevapları biliyorum. Herkes istediği fikri savunabilir, 2 taraftan da yapılan açıklamalar var, herkesin kendi düşünceleri var ve bu açıklamalara, gelişmelere göre bir fikirleri oluşur. Ve sanal alemde bu fikirlerin değişmesi imkansıza yakındır.

O nedenle şimdi tartışmayı uzatmayın. Herkesin görüşü kendisine kalsın. Öyle veya böyle transfer gerçekleşmiş, şimdi gelişmeleri bekleyelim, burada boşu boşuna birbirimizi yemeyelim.

Tüm üyelerimizin beni dinleyeceğini ve tartışmayı sürdürmeyeceğini düşünüyorum. Bayram Tutumlu iyi, hayır kötü tartışması artık son bulsun. Aurelio transferi hakkında da çoğu kişi görüşünü belirtti zaten. Büyük bir kayıp, eksiklik olup olmayacağını maçlarda göreceğiz. Lütfen tartışmalar gereksiz yere uzamasın, ben de bir daha bu kadar uzun yazı yazmak zorunda kalmayayım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri