1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Xabi Alonso ile Aurelio farklı tipte oyuncular.Biri Pirlo ise diğeri Gattuso.
    Söyleminden yola çıkarak, Xabi Alonso Pirlo, Gattuso Aurelio sanırım. Bu arada sana da sormak istiyorum, Xabi Alonso ile Juventus ilişkisi ne durumda? Juventus resmi teklifi yapmıştı ama sonra sanırım bir pürüz çıktı, bu transferin durumu nedir, Juventus her ihtimali zorluyor mu yoksa vaz mı geçti?

FM'den baktım da, Xabi Alonso'nun dikkat çekici özellikleri şunlar:
    İlk Dokunuş 17, Uzun Şutlar 16, Pas 20, Teknik 17, Önceden Sezme ve Soğukkanlılık 19, Konsantrasyon ve Karar Verme 17, Yaratıcılık 20, Azim 18, Pozisyon Alma 19, Takım Oyunu 16, Dayanıklılık 17.
    Top Kapma ise 14.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Söyleminden yola çıkarak, Xabi Alonso Pirlo, Gattuso Aurelio sanırım. Bu arada sana da sormak istiyorum, Xabi Alonso ile Juventus ilişkisi ne durumda? Juventus resmi teklifi yapmıştı ama sonra sanırım bir pürüz çıktı, bu transferin durumu nedir, Juventus her ihtimali zorluyor mu yoksa vaz mı geçti?
    Evet, Xabi Alonso alınacaksa yanında mutlaka Aurelio tipi bir oyuncu olması gerekir.Emre-Xabi ikilisi başarılı olamaz.

The Sun gazetesine göre Juventus, Xabi Alonso'dan Benitez'in istediği ₤16million yüzünden vazgeçti.Tuttosport'a göre ise görüşmeler devam ediyor.

Mesaj Yetkileri