1 ile 30 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Cisse degilde bence Fransa'daki Gomis müthiş bir transfer olur.Ayrıca Cisse'ninde gelirsede çok fazla katkı sağlayancagını düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Cisse degilde bence Fransa'daki Gomis müthiş bir transfer olur.Ayrıca Cisse'ninde gelirsede çok fazla katkı sağlayancagını düşünmüyorum.
    gomis diyorsunda adam hem genç hem bütün kulupler peşinde imkanı yok öyle bir transferin gerceklesmesinin ama cisse olabilir hem taraftarı coşturur hemde futbol olarak katkısı büyük olur. Yaşıda zannedersem 28 türkiyeye gelmesi için uygun yaş. Ayrıca verdigim cisse haberi kaldırılmış birçok kişi kaynaksız haber veriyordu kaldırılmıyordu anlamadım. Neyse kaynak belirtmememın nedenı bircok internet sitesinde aynı haberi vermesiydi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by klasgs View Post
    gomis diyorsunda adam hem genç hem bütün kulupler peşinde imkanı yok öyle bir transferin gerceklesmesinin ama cisse olabilir hem taraftarı coşturur hemde futbol olarak katkısı büyük olur. Yaşıda zannedersem 28 türkiyeye gelmesi için uygun yaş. Ayrıca verdigim cisse haberi kaldırılmış birçok kişi kaynaksız haber veriyordu kaldırılmıyordu anlamadım. Neyse kaynak belirtmememın nedenı bircok internet sitesinde aynı haberi vermesiydi.
    Cisse 28 taşında Marsilya'dan iyi bir sezon geçirdi bu sezon yine orada oynamak isteyecektir bence ayrıca Liverpool'un Cisse'yi minimum 10 milyon Euroya bırakacagını düşünürsek Gomis daha mantıklı olur ileriki senelerde kat kat fazlasına satabilirsin en azından Cisse'de böyle bir ihtimalde yok.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Cisse 28 taşında Marsilya'dan iyi bir sezon geçirdi bu sezon yine orada oynamak isteyecektir bence ayrıca Liverpool'un Cisse'yi minimum 10 milyon Euroya bırakacagını düşünürsek Gomis daha mantıklı olur ileriki senelerde kat kat fazlasına satabilirsin en azından Cisse'de böyle bir ihtimalde yok.
    ben söylediklerinin tam tersini düşünüyorum cissenin piyasasi her zaman vardir aynı anelka gibi bu tarz adamlar oynamasın 1 sene hawaiide tatil yapsın yine piyasası olur yüksek fiyata transfer olurlar. Gomise gelince adam bildigim kadarıyla 22 yaşında hayatın baharında fransa milli takımında oynuyor gelir mi sence almak tabiki güsel olur ama sadece hayalde kalır. Adamı dünya devleri istiyor transfer oldu mu bilmiyorum ama adam dev kulup ve liglerde top koşturmak ister.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kral Kanada'ya uçuyor!

Galatasaray ile yolları ayrılan 'Kral'ın yeni takımı belli oldu !.. HaberTürk TV'den Ali Okancı'nın haberine göre Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Hakan Şükür'ün, Amerikan Futbol Ligi (MLS) takımlarından Toronto ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Dubai'den, Katar'dan ve Turkcell Süper Lig'den teklifler alan golcü futbolcunun özellikle kızlarının eğitimi nedeniyle Kanada'yı tercih ettiği belirtiliyor. Kanada kulübü yöneticilerinin geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye geldiği ve Hakan'ın yıllık 4 milyon dolara Toronto'ya prensipte 'evet' dediği gelen haberler arasında.

Kaynak : Milliyet
    Last edited by klasgs : 14.Temmuz.2008 at 20:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri