evet beyler açıyorum topici hadi görelim gece kuşlarını![]()
evet beyler açıyorum topici hadi görelim gece kuşlarını![]()
Meraba beler.
Selamlar , çocukken hiç öksüzler filmini seyreden oldu mu ? '' Benim olacak fıstık , binicem üstüne , vurucam kırbacı , vurucam kırbacı ''![]()
merhaba gerrard isim neydi benim Fırat nasıl gidiyor hayat(çok iyi kafiye oldu)
@DeNİZ 1903 hemen kötü yerlere çekme lafı yaw![]()
Beyler benle Street Fighter II oynayacak varmı netten?. Evetse benle irtibata geçin![]()
Sevgilim nerdesiiiiiiiiiiiinnnnn ***
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Merhaba ...
Deli olacam yaa... Yaptığım bütün Logolar Silindi.. 15-16 Lig bitmişti.. hepsi birden silindidelirecem ya off...
Merhaba örümcek
rakipmi arıyorsun gömülcek
kafiyeyi bende yaparım
![]()
Fenerbahçeli yoksa stiker mıydı o gidenler ? sililnenler ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Deniz yaş kaç ?
Evet ya onlardı.. Ama Allahtan bazılarının yedeğini almışım flashtaymış.. diğerlerini yeniden tamamlamaya başladım..
Anlamadım ki oyunu bi açtım yok hiç bişey tamamen "0" yani.. İlk defa böyle biişey oluyo.. Vista'dan mı acaba?
Off abisi yaa ben o yamayı bekliyorum.Sakatlık olmasın...
Vala işte elimden geleni yapacam.. Almanya bitmek üzere şimdi.. Peşinden İspanya, İngiltere, İtalya Türkiye.. Sırayla gidecem![]()
Bende düşündüm o nu , dershane rehberliğinden yardım almak , hayırlısı olsun abi
Bu arada öncelikle geçmiş olsun emek verilen birşeyin gitmesi çok acı birşey olsa gerek , bu yüzpaketi veya logoydu sanırsam , bende o işlerle ilgileniyorum , yardım edebileceğim birşey varsa her zaman..
geçmiş olsun abi çok üzüldüm vallaçok kötü bi durum..
Selamun Aleykum hos sohbetler.
saygılar LaigLeNoiR!![]()
Beyler pizza yiyorum fotosunuda çektim alın yediğim pizza
Yanındada sprite ohh ohh
![]()
Merhaba ve iyi geceler herkese. 360 derecelik manevra gibi oldu.![]()
yatanlara iyi geceler
Üzülme Abi..Bunlar Nazar ...
Mehmetim napyısoun keyifler nasıl.