vah vahhhhhhhh bensiz öksüz mü kaldııııın vah vah hani sen hiç ağlamazdııııın vah sana da sana vaaaaah.![]()
vah vahhhhhhhh bensiz öksüz mü kaldııııın vah vah hani sen hiç ağlamazdııııın vah sana da sana vaaaaah.![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çalışırr çalışırrmurat abi moral bozmayalım
zuhaaa sims mi oynicak...
bebek msin olm senkızlar oynardı o oyunu hahahaha
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bende oynuyorum be abisims çok güzel
Sims diyen yok Sim Theme Park koçumYüklendi oyuna giriyorum
![]()
yüklendiyse oynanmaz o c.rack hatası verir![]()
eralp demek ki sende bebeksin![]()
hop koç moç ne oluyoz!
Sim Theme Park deyince bende sims sandımdı.![]()
Memo başlıkla oynama![]()
ben bebek değilimmurat abi kırılıyorum
![]()
zuhaaaaaaaaa
ben ne dedim olm.benle zıtlaşmayacaksın hala öğrenemedinmimuhaaaaa
Sabret bulacam şu c.rackı
murat abi sağlam içmişsin sen ağır başlı adamdın yahu ne oldu![]()
olm sen o c.rackı bulursanda başka hata çıkar.dediğim gibi sil sen o oyunu boşuna zorlama![]()
Buldum c.rack ondada link kırık yav.
demedim mi muhaaaaaa bırak işte şu oyunu beni dinlesen ölcen mi olm![]()
Ya murat moralim fecci 0 şu anda.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Neyse iyi geceler ulan şansa bak ya.
Last edited by gerrrard : 16.Temmuz.2008 at 03:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kafeyi açıyorum![]()
iyi geceler gökaycım takma kafana en baştan beni dinleyecektin ama neyse![]()
iyi geceler.. başka c-rack bulursun takma
bulamaz bulamaz o zamandan bu zamana kadar sağlam link kalırmı yahu akıl mantık var.
R10 Milan'a gitmiş, acaip rahatladım..![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
R11 Romario muydu ?
Selamlar...
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
İyi geceler gececiler![]()
kapıyorum.![]()
![]()
dikkat edin de yalama yapmayın![]()
İyi geceler beyler
Uuu Emrah'ta geldi Trabzonspor muhabbeti açarız şimdi![]()