1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar sanırsam Aziz başkan artık paraya kıyıp dünya yıldızlarını getirmeye karar verdi. Eskiden derdim başkan en fazla 10 milyon Euro verir şimdi gözünü karartmış büyük yıldızlara yönelmiş. Özbekistan'a neden gitti ben onu anlayamadım. Küçümsemek haddimize değil ama sonuçta Özbek futboluda ortada. Bence Özbek kulübü ile Barca arasındaki yakınlıktan dolayı Eto'o görüştü yani Eto'o isteyerek Özbekistan'a gitmedi. Fenerbahçe'ye gelirse Avrupa'da kendini tekrar gösterir. Özbekistan'ın hangi takımı Şamp. Ligin'de şuan??

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Arkadaşlar sanırsam Aziz başkan artık paraya kıyıp dünya yıldızlarını getirmeye karar verdi. Eskiden derdim başkan en fazla 10 milyon Euro verir şimdi gözünü karartmış büyük yıldızlara yönelmiş. Özbekistan'a neden gitti ben onu anlayamadım. Küçümsemek haddimize değil ama sonuçta Özbek futboluda ortada. Bence Özbek kulübü ile Barca arasındaki yakınlıktan dolayı Eto'o görüştü yani Eto'o isteyerek Özbekistan'a gitmedi. Fenerbahçe'ye gelirse Avrupa'da kendini tekrar gösterir. Özbekistan'ın hangi takımı Şamp. Ligin'de şuan??
    Özbekistan Asya ülkesi, dolayısıyla da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edemiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Küçümsemek haddimize değil ama sonuçta Özbek futboluda ortada.
    Niye, oldukça iyi. Bakınız: Barış Özbek...

Şaka bir yana forvet transfer etmektense orta sahaya takviye yapmalıyız...

Mesaj Yetkileri