1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Albeldayı bir çok kez izledim gereğinden fazla özellikleri var o bölgede. Aurelio'dan kat kat iyi bir ön libero alırsak pişman olmayız.
    yapma arkadaşım aureliodan nasıl iyi bir oyuncu ya bir kere aurelio kadar seri degil aurelio kadar hırslı bir oyuncu degil yorumuna saygı duyuyorum ama kesinlikle katılmıyorum. Aurelioyu çok arıyacaksınız özelliklede maldonado var diye transfer yapmazsanız asıl o zaman sorunlu bölge çok sırıtır. Albelda Bence Fenerin aradığı oyuncu değil!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by klasgs View Post
    yapma arkadaşım aureliodan nasıl iyi bir oyuncu ya bir kere aurelio kadar seri degil aurelio kadar hırslı bir oyuncu degil yorumuna saygı duyuyorum ama kesinlikle katılmıyorum. Aurelioyu çok arıyacaksınız özelliklede maldonado var diye transfer yapmazsanız asıl o zaman sorunlu bölge çok sırıtır. Albelda Bence Fenerin aradığı oyuncu değil!

O iyi değil bu iyi değil iyide güzel kardeşim Dünyada sadece 1 tane Aurelio var.Başka yok.Kimse de kimseye benzemez.Mecburen Albelda,Alonso gibi adamlara yöneliyor yönetim.Ne yapsınlar yani Kemal Sunal'ın bir filminde Japon bir arkadaşı sevdiği kzın robotunu yapıp yolluyordu ona bizde Aurelio'nunkini mi yaptıralım

Quote Originally Posted by klasgs View Post
    Aurelio'da eksik olan özellikler Albelda'da, Albelda'da eksik olan özellikler Aurelio'da var. İkisinin özelliklerini karsak zaten dünyanın sayılı ön liberolarından biri ortaya çıkar. Aurelio'nun yerini doldurabilecek bir oyuncu Albelda, muhtemel adaylar arasında maliyeti en düşük olan bir isim. Xabi ile Senna çok maliyetli isimler, Albelda ise maliyetsiz ve istenilen düzeyde bir oyuncu, bence faydası çok olur.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Aurelio'da eksik olan özellikler Albelda'da, Albelda'da eksik olan özellikler Aurelio'da var. İkisinin özelliklerini karsak zaten dünyanın sayılı ön liberolarından biri ortaya çıkar. Aurelio'nun yerini doldurabilecek bir oyuncu Albelda, muhtemel adaylar arasında maliyeti en düşük olan bir isim. Xabi ile Senna çok maliyetli isimler, Albelda ise maliyetsiz ve istenilen düzeyde bir oyuncu, bence faydası çok olur.
    bir senna, bir alonso albelda degil! Sennayı alırsın yerini doldurursun ama albeldayı alırsan kesinlikle yerini dolduramazsın geyet açık oldu dime benim yorumum bu gerçekleri görecegiz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    O iyi değil bu iyi değil iyide güzel kardeşim Dünyada sadece 1 tane Aurelio var.Başka yok.Kimse de kimseye benzemez.Mecburen Albelda,Alonso gibi adamlara yöneliyor yönetim.Ne yapsınlar yani Kemal Sunal'ın bir filminde Japon bir arkadaşı sevdiği kzın robotunu yapıp yolluyordu ona bizde Aurelio'nunkini mi yaptıralım
    espirin güzel ama kimse aynısını bul demiyor ki bir senna, alonso kesinlikle yerini doldurur ama albelda çok basit oyuncu bunu demek istiyorum. senna , alonso isimlerinide gündemde olan isimler oldugu için söylüyorum yoksa çok güzel piyasada dolu adam var belki tek avantaji ne olur ispanyol olması olabilir.
    Last edited by klasgs : 19.Temmuz.2008 at 22:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri