Alex'in kafa golleri, dogru yerde dogru zamanda olmasindan ve oldukca iyi kafa vurusu yapabilmesinden baska bir sey gostermiyor.
Alex icgudusel olarak top almak icin geri gelen bir oyuncu degil. Ona bu gorev verildigi zaman geri geliyor.Comes Deep to Get the Ball, kesinlikle eklenmeli. Alex top almak için sık sık geriye geliyor, aksini iddia eden ile futbol konuşmam. Bu yılki tüm Fenerbahçe maçlarını izledim, oyun sıkıştığında, orta saha veya defans oyuncuları oyunu kuramadığında Alex sürekli topu geriye almaya geliyor.
Alex'in birisi ile ayni anda kafa topuna cikip o topu aldigini kac defa gorduk? Bombosken herkez kafa topu alir. Esas meziyet baskasi ile ziplayip hakimiyet kurmak. Arada sirada iyi pozisyon aldigi icin kafa vurmak degil.Fenerbahçe'nin tüm maçlarını seyrettin mi de görmedin?! Ben bütün maçlarını seyrettim son derece dikkatli bir şekilde, geçen yıl da çıplak gözle izlediğim maçlarda da hep gördüm ki Alex iyi sıçrıyor. Çok iyi sıçrıyor demiyorum, bu 6 değeri benim gördüğüm Alex için az bir değer, 10-12 civarında olmalıdır. Ayrıca ben gol pozisyonlarından bahsetmiyorum, birçok kez kalecinin veya defansın rastgele ileri attığı toplarda Alex kafaya yükselip almıştı.
Alex'in ziplamasi ne 10 olur.. ne 12.