1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Genç Yetenekleri Bulma ve Geliştirme

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Ben birşey sormak istiyorum.Ben Galatasarayla oynuyorum U20 takımıma her iki lig maçı arası Avrupanın en iyi takımlarının alt yapılarıyla maç yaptırıyorum.Bu oyuncularımı yorar mı yoksa iyi gelişme kaydedebilir miyim? Oyuncular yaklaşık 68 U18 ler U20 maçlarınada çıkıyor U20de yeterli oyuncu yok 100 ve üstü maç oynamış olacaklar.Bu yaptığım iyi birşey mi ?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Ben birşey sormak istiyorum.Ben Galatasarayla oynuyorum U20 takımıma her iki lig maçı arası Avrupanın en iyi takımlarının alt yapılarıyla maç yaptırıyorum.Bu oyuncularımı yorar mı yoksa iyi gelişme kaydedebilir miyim? Oyuncular yaklaşık 68 U18 ler U20 maçlarınada çıkıyor U20de yeterli oyuncu yok 100 ve üstü maç oynamış olacaklar.Bu yaptığım iyi birşey mi ?
    Maç tecrübesi açısından iyi bir durum ancak u20 ve u18'de de maç oynayacakları için yorgunluğa ve bunun neticesinde sakatlığa yol açabilir..Uzun süre maç kaçırabilirler..En iyisi gençleri üst takımda oyuncularla çalıştırmak..19 yaşı aştıktan sonrada pilot klübe göndermek..

Mesaj Yetkileri