1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Daha önceden de söylediğim gibi Albelda bence ilk hedef değildi. İlk hedef Xabi ve Senna olabilir fakat onlar ikna edilemeyince Albelda'ya yöneldi yönetim o da ikna edilemedi.

Geriye kalan iki isim Basinas ve Makalele ise kesinlikle yeterli değil. Zico teknik direktörümüz olsaydı Güney Amerika'dan bir isim bekleyebilirdik fakat Dede'nin Güney Amerika'dan oyuncu isteyeceğini zannetmiyorum. Avrupa'dan basında çıkmayan sürpriz bir isim de gelebilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Daha önceden de söylediğim gibi Albelda bence ilk hedef değildi. İlk hedef Xabi ve Senna olabilir fakat onlar ikna edilemeyince Albelda'ya yöneldi yönetim o da ikna edilemedi.

Geriye kalan iki isim Basinas ve Makalele ise kesinlikle yeterli değil. Zico teknik direktörümüz olsaydı Güney Amerika'dan bir isim bekleyebilirdik fakat Dede'nin Güney Amerika'dan oyuncu isteyeceğini zannetmiyorum. Avrupa'dan basında çıkmayan sürpriz bir isim de gelebilir.
    Dediğin gibi sürpriz bir isim de gelebilir. O kadar çok kaliteli ve aradığımız ön libero var ki istersek eğer mutlaka bir tanesini alırız. Nigel de Jong, Lorik Cana, Rio Mavuba, Toulalan, Diarra gibi birçok ön libero var, ayrıca Afrika ülkelerinden de kaliteli bir ön libero alınabilir. Gana, Fildişi Sahilleri, Togo, Güney Afrika, Nijerya gibi ülkelerden neden ön libero bakmıyoruz ki? Gayet fizikli ve güçlü oyuncular var bu ülkelerde ve çok kaliteli isimler var, birini alabiliriz. Appiah transferi gibi sürpriz bir isim alınabilir, herkes bir İspanyol beklerken ilginç bir isim gelebilir. Kim gelirse gelsin mutlaka bir an önce alınsın, zira oyuncunun takıma adaptasyonu zaman alacaktır. Hazırlık kampı da sona erdi, MTK maçı yaklaşıyor, artık yeni transferin bir an önce netleşmesi lazım.

Mesaj Yetkileri