Merhabalar..
Merhabalar..
MeRHaBa ...
Arkadaşlar 2006 Dünya kupasında kaç gol atıldıgı ve maç başına gol ortalamasını bulmam lazım yardımcı olacak var mı?![]()
Ben biliyorum hepsini ezberimde ama sana söylemem hıh...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Toplam gol 147
Maç başı gol 2,30
Böyle bir şey buldum umarım doğrudur abi
Site ismini msnden veya özelden ulaştırabilirim istersen abi.Kaynak sağlama benziyor.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
hepsini teker teker sayarım abi sen iste yeterki![]()
Beyler ben gayet ciddiyim Serkan'a bakmayın siz.
Atılan Gol: 2464 (2.91)
2006 dünya kupası atılan gol ve maç başına gol ortalaması ;
Atılan goller, 147 (2.3 maç başına)
wikinin yalancısıyım valla![]()
Teşekkür ettim Serkan![]()
Ben de gayet ciddiyidm.Bayağı güvenilir bir haber sitesinden bulmuştum. Bu arada Emre abi Serkan abinin selamı var.Başkalarından isteyeceğine kendisi araştırıp bulsun diyor![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Merhaba ..
Açıl Guşluk...
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Tam ben açacaktım Oğuz Kağan sen hızlı davranmışsın
Selamlar herkese bu gece yine bomboş bırakmayalım burayı![]()
glader sonunda klüp üyesi olmuşsun hayırlı olsunselam bu arada
hehehEvet oldum sonunda kardeş.İsim neydi bu arada?Benim Fırat.Guşluğun yalnız guşu bırakma bari beni
![]()
ben de mert.. valla fazla takılmıycam birazdan giderim hatta . gece bilgisayar oynamayı seviyorum ama uyumayı daha çok seviyorum sanırım![]()
Tamam Mert tanıştığıma memnun oldum.Uyunur mu bu saatte yaw.Neyse zaten ''guşluğun yalnız kuşu''yum ben
Sana iyi uykular o zaman.
Kafe dekileri buraya davet ediyorum
Uzun bi aradan sonra fm 2008 oynamanın mutluluğunu yaşıyorum
millet fm 2008 berbat birsürü hatası var felan diyorlardı ama bana hiç öyle birşey olmadı . Bendemi problem varsadece sakatlıklar var biraz ama oda doğaldır
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yettim kardeş oradan da birkaç kişi çağırdım
Valla bende yeniden o duyguyu tattım problem vardı oyunda daha dün çözdüm.Erzurum ile kariyer açtım şimdi.14 maçta 2 beraberlik 1 yenilgi 11 galibiyet ile gidiyoruz.Bu arada isim neydi ?
İyi geceler Fırat,
Bende yarın Kulüp Üyeliği'ne geçiyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Sen neler yapıyorsun. Her kim kaldıysa buraya bekliyorum. Her gün tartışma konusu belirleyip konuşalım artık, sabaha doğru Türksportal Guşluğu...
Filmleri bıraktım geldim... Kardeşler Takımı'nı izlemekteyim. Muhteşem, daha önceden TRT'de yayınlardı sonra da Show TV yayınlamıştı. Şimdi de nostalji yapayım dedim. Uzun zaman olmuştu...
Yarın sabahta Batman: The Dark Knight'ı izleyeceğim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ooo çok sevindim abi senin adına bekliyoruz seni deBaya fazlalaştı Klüp üyeleri.Birgün herkes Klüp Türksportal üyesi olacak
![]()
Valla doğru diyorsun sitede anasayfa açık öyle bekleyenler var yav burada bir konu belirleyelim o konu hakkında tartışalım zevkli bir şekilde sabahlayalım bari![]()
Evet iyi olabilir. Bugünkü konu ' Sinema ve Futbol ' ya da ' Sinema ve Spor ' olabilir.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Güzel konudur tabiki, hem sinema, hem futbol. Bir arada olunca mükemmel oluyor.
Bu konuyu işleyen güzel örnekler çok ama hiçbirinde yansıtılmayan bir şey var; Taraftarlar,
Tek hatırlayabildiğim örnek Green Street Hoolingans...
Bir de amatör ruhla çekilen Hayta, Körfezin Ayırdığı Bi'L'aderler, Asi Ruh...
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Sinema hakkında pek bilgim olduğu söylenemez ama futbol konusunda taraftarın vazgeçilmez bir husus olduğu bir gerçek.Futbol konusuna geçersek daha güzel sohbet edebileceğimizi söyleyebilirim![]()
İşte bende futbol filmlerini örnek sunuyorum.
Goal serisini izlemişsinizdir. Aslında futbolu anlatmaktadır ama futbolun asıl olgularından hiç bahsetmez. Victory (Zafere Kaçış) izleyenler varsa onda daha bir belirgindir, taraftar hiç filme etki etmez ama bir anda olayın baş kahramnı oluverirler.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Yok abi hani ben direkt futbol konusunu şeetmiştim
Evet Goal serisini izledim doğru diyorsun o konuda sana katılıyorum Goal serisi nedense herkesin aksine benim çok da hoşlanmadığım bir seri olmuştur. Ama Victory'i izlemedim onun hakkında birşey söyleyemeyeceğim.Futbolun oluşum sürecini falan anlatan bir film var mı acaba abi?
Tribünleri anlatan bir belgesel olsa ne güzel olurdu değil mi? Ben hep bunu düşündüm, futbolun gerçek sahiplerini anlatan bir film...
Dar Alanda Kısa Paslaşmalar; filmi de Türk sineması ve futbol seyircisi için bir dönüm noktasıdır. Bunu sırf çekimlerinde bulunduğum için ya da Bursa, Yenişehir'de çekildiği için değil, içten samimi olduğu için söylüyorum.
Dünya'da da böyle filmler olsa futbolun gerçeğini anlatsalar. Herkes paranın yönettiği bir futbol izliyor. Ülkemizde şifresiz maç izlemek tarih olmuş.
İspanya'da Real Madrid - Barcelona maçı açık kanaldan yayınlanıyor. O maçlar bizimkilerden kat kat daha fazla para eder, ama onlar bunu açık kanaldan yayınlıyorlar.
Tamam belki bizdeki yöneticilerde haklı; ' Maçlar açık kanaldan yayınlansa stayumlara rağbet az olur. ' deniyor ama bilet fiyatları uygun tutulursa, taraftarlar kombine almaya teşvik edilirse, bunda bir aksama olacağını düşünmüyorum.
Futbol ekonomisini, halkın ekonomisine endekslemek gerekiyor...
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT