Sayfa 193 / 367 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon
5,761 ile 5,790 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Ucuza gitmiş...

2. Default

inTere yayarLı bir oyuncu oLur fiyatıda ucuzada değiLLL

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İnter'in bu sezon ki avantajı en azından başlarında gerçek bir hoca var.Transferlerde doğru gidiyorlar bir forvet almalılar.

İsabetsiz bir transfer politikası izliyor inter..

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Ooo oo şikeden geçilmiyor İtalya'da.Bir an önce sn bulur umarım.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Mourinho Chelsea'de yaptığını yapmaya çalışıyor.Genç dinamik Afrikalılıları bir bir alıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mourinho'nun ilginç transferlerinden biri ne yapacağını merak ediyorum ...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Essien yaratmaya çalışacak büyük ihtimalle ama gerek yok zaten İtalya futbol federasyonu şampiyonu her sene baştan ilan ediyo.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Mourinho farkını gene göstermeye başladı,çok şeyler bekliyorum bu sene CLde İnterden bekleyin CL Mourinhoyla beraber geliyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

İtalyada futbol biteli çok oldu arkadaşlar,zannetmeyein tek İtalyada Türkiyede de böyle olaylar görünüyor,genç oyuncuların neden İtlaya ve yerine İspanya ve İngiltereyi seçtiğide belli oluyordur.

Default Lazio Lichtsteiner’i aldı

Lazio Lichtsteiner’i aldı

Lazio, Lille’in İsviçreli sağ beki Stephan Lichtsteiner ile sözleşme imzaladı.

Valon Behrami’nin West Ham United’a transfer olması Lazio’yu yeni bir sağ bek aramaya mecbur bırakmıştı. Geçtiğimiz haftalarda Lille’in İsviçreli yıldızı Lichtsteiner ile görüşmeler yapılmıştı.

En sonunda iki takım arasında anlaşma sağlandı. Fransız ekibinin websitesinde yapılan açıklamada şunlar söylendi: “Lazio ve Lille oyuncunun haklarının transferi konusunda anlaşma sağladı.”

Lichtsteiner son 3 sezondur Lille takımının sağ kanadında vazgeçilmez olmuştu. Bu transfer ile 24 yaşındaki oyuncu diğer büyük takımların da ilgisini çekmeyi başardı. Zaten yaz başında Real Madrid kendisi ile ilgilenmiş, ancak sonradan vazgeçmişti.

15 kez İsviçre milli formasını giyen Lichtsteiner, Euro 2008’de de forma giymişti.

Default Reggina Corradi ile imzaladı

Reggina Corradi ile imzaladı

Reggina resmi olarak Manchester City forveti Bernardo Corradi’yi transfer ettiğini açıkladı.

32 yaşındaki Corradi 2006 senesinde Valencia’dan Manchester City’e transfer olmuştu. İlk sezonunda kötü bir performans sergileyen oyuncu, geçen sezon kiralık olarak Parma’da forma giymişti.

İtalyan oyuncu 13 kere milli olmuş, 2001/02 sezonunda Chievo için 32 maçta 10 gol kaydetmişti. Ardından Lazio’ya transfer olan oyuncu orada 69 maçta 23 gol atmıştı.

Hayırlı olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

bir zamanlar çok iyi golcüydü beee man city e gittikten sonra performansını kaybetti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

muntari iyi transfer ayrıca inter CL de bişey yapamayacak bence.ligde federasyon ve hakemler sayesinde zaten şampiyon olurlar

Nesil
    2006

Default Maldini: “Ben İyiyim”

Milan’ın efsane ismi Paolo Maldini, TIM Turnuvasında forma giyememesinin ardından takımının gelecek sezonki mücadelesi için hazır olduğunu dile getirdi.

Kırmızı-siyahlılar, dün İnter ve Juventus’u penaltılarla geçerek 2001’den beri oynanan mini turnuvayı üçüncü kez müzesine götürdü. Torino’daki Olimpiyat Stadında düzenlenen turnuvada Maldini ile birlikte sakat olan Filippo Inzaghi, Alessandro Nesta ve Marco Borriello forma giyemedi.

Daha önce geçtiğimiz sezonun sonunda futbolu bırakacağını açıklayan 39 yaşındaki defans oyuncusunun bu turnuvadaki yokluğu akıllara sakat olduğu ve gelecek sezon düzenli olarak forma giyemeyebilir şüphelerini de beraberinde getirdi.

Ancak “Ben iyiyim, bir dahaki maçta sahada olacağım” diyen Maldini’nin bu mini turnuvada forma giymemesi yalnızca yanlış anlaşılmaya yol açmış gibi görünüyor.

Kaynak: Goal TR

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bırak artık Maldini Costacurta'nın 42 yaşında bırakması bütün Milan oyuncularına örnek oluyo herhalde

18. Default

bırakta miLanda biraz gençLeşmeye başLasın tüm takım nerdeyse futboLa göre yaşLı ...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Sakın bırakırsın Maldini, Milan'ın senin gibi gençlere ihtiyacı var..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bende şunu anlamıyorum arkadaş. Size ne istediği yaşa kadar oynar..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    39 yaşına gelmiş bir oyuncu daha ne kadar faydalı olabilir?Eğer Milan'ı çok seviyor ve hizmet etmek istiyorsa bence futbolu bırakıp antrenörlük yapsın.Milan'ın kapısı öyle bir oyuncusuna kapısı açıktır diye düşünüyorum.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu haliyle bile Milan'da ilk 11'i zorlar zaten oğlu Milan forması giymeden bırakmayacak gibi gözüküyor.

Genç oyunculara kötü örnek oluyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Diğer oyuncular olsa bıraksın artık derdim de Maldini'yi bir sezon daha izlemek zevkli olacak.Nesta'da iyileşsin ikisini bir izleyelim.

Wonderkid Maldini ..

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

katılıyorum bir futbolcu kendinde oynayacak gücü ve hırsı buluyorsa yaşı ne olursa olsun oynamalı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by fernandez View Post
    39 yaşına gelmiş bir oyuncu daha ne kadar faydalı olabilir?Eğer Milan'ı çok seviyor ve hizmet etmek istiyorsa bence futbolu bırakıp antrenörlük yapsın.Milan'ın kapısı öyle bir oyuncusuna kapısı açıktır diye düşünüyorum.
    Adam kendinde oynayacak gücü buluyorsa neden faydalı olmasın.Futbolda hep gençler iyi oynar diye bir kural yok.Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki Milan Maldini'nin yaşlanmasından dolayı yaptığı hatalardan dolayı çok puan kaybetmiş.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    .

Adam kendinde oynayacak gücü buluyorsa neden faydalı olmasın.Futbolda hep gençler iyi oynar diye bir kural yok.Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki Milan Maldini'nin yaşlanmasından dolayı yaptığı hatalardan dolayı çok puan kaybetmiş.
    Milan'ın Maldini yüzünden çok puan kaybettiğini düşündürecek bir söz söylediğimi sanmıyorum.Adam bu yaşa gelmiş ve hala kadroda yer veriyorlar.Futbolcuların ekmek kapısıdır bu.Kim ekmek kapısında kalma şansı varken bırakır ki.Adamın bastonla oynamasına izin verseler biraz daha para kazanabilmek için yine oynar.
    Bu sadece Milan veya Maldini ile alakalı bir durum değildir.Zamanı geldiğinde her takım futbolcularını yenilenmelidir.Yoksa Milan gibi bir takım Uefa kupasında oynayacak duruma düşer böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle Emre Maldini'nin para gibi bir problemi olacağını sanmıyorum.Adam kaç sene Milan'da kaptanlık yaşamış,bunca başarı elde etmiş.Kazanacağı kadar kazanmıştır.Para kazanmak için devam ettiğini sanmıyorum.Futbolcular bu işi sadece para kazanmak içinde yapmıyor ayrıca.Adam kendisinde oynayacak gücü görüyor demekki devam ediyor.Yaşlandığından dolayı artık eskisi gibi oynayamıyorsa tamam dersin artık Maldini bırakmalı ama böyle bir durumda söz konusu değil..Ayrıca değişim yapacam diye Maldini'yi göndermek ne kadar akıl karı? Sanki Maldini yüzünden UEFA'ya kaldı Milan..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    .

Öncelikle Emre Maldini'nin para gibi bir problemi olacağını sanmıyorum.Adam kaç sene Milan'da kaptanlık yaşamış,bunca başarı elde etmiş.Kazanacağı kadar kazanmıştır.Para kazanmak için devam ettiğini sanmıyorum.Futbolcular bu işi sadece para kazanmak içinde yapmıyor ayrıca.Adam kendisinde oynayacak gücü görüyor demekki devam ediyor.Yaşlandığından dolayı artık eskisi gibi oynayamıyorsa tamam dersin artık Maldini bırakmalı ama böyle bir durumda söz konusu değil..

Ayrıca değişim yapacam diye Maldini'yi göndermek ne kadar akıl karı? Sanki Maldini yüzünden UEFA'ya kaldı Milan..
    Futbolcular bu işi tam olarak para için yapmıyor olabilir ancak sonuçta parayı cebe indiriyorlar ve geçimlerinin büyük kısmını ondan sağlıyorlar değil mi?Tabi ki devam eder.Sen olsan etmez misin?Yani işin içine para yine de giriyor her yerde olduğu gibi.

Ayrıca ben sadece Maldini gönderilmesinden bahsetmiyorum.Genel konuşuyorum.Konusu açıldığı için Maldini'den bahsettim.Yoksa futbolu bırakması gereken daha çok oyuncu var

Bu sadece Milan veya Maldini ile alakalı bir durum değildir.Zamanı geldiğinde her takım futbolcularını yenilenmelidir.Yoksa Milan gibi bir takım Uefa kupasında oynayacak duruma düşer böyle.

Bir önceki mesajımın son satırında da genel olduğunu belirtmiştim zaten.

Mesaj Yetkileri