1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Fenerbahçe 20 verirse ok büyük para vermiş olur ve o parayı nereden bulacaklar merak ediyorum.. Colsa haberi doğru olabilir.Bu sefer çok net gelmiş.
    Quote Originally Posted by Aziz Yıldırım
    İstediğiniz zaman, istediğiniz kadar parayı verebiliyorsanız, her zaman için transfer yapabilirsiniz. O güç de Fenerbahçe'de var.

Aston Villa resmi sitesinden Barry ile ilgili yeni bir açıklama daha geldi. Daha önce yaptıkları açıklamada Barry'nin gitmeyeceğini söylemişlerdi şimdi daha ılımlı bakıyorlar. Barry'nin Liverpool'a gidişi Xabi'nin Fenerbahçe'ye gelmesini 1 adım daha yaklaştırır olası bir satış durumunda.

http://www.avfc.premiumtv.co.uk/page...357014,00.html

Liverpool 3. öneleme turu için liste vereceğinden dolayı yakında her şey belli olur. Asıl merak ettiğim nokta ise; yönetimin söyleyecekleri. Şu noktada ilgilendiğimiz kesin bakalım bu iş olmazsa çıkıp '' ilgilendik fakat alamadık '' mı diyecekler yoksa '' hiç ilgilenmedik '' mi diyecekler.

Colsa'nın yalanlanmaması ise can sıkıcı.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 02.Ağustos.2008 at 21:16
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post

Aston Villa resmi sitesinden Barry ile ilgili yeni bir açıklama daha geldi. Daha önce yaptıkları açıklamada Barry'nin gitmeyeceğini söylemişlerdi şimdi daha ılımlı bakıyorlar. Barry'nin Liverpool'a gidişi Xabi'nin Fenerbahçe'ye gelmesini 1 adım daha yaklaştırır olası bir satış durumunda.

http://www.avfc.premiumtv.co.uk/page...357014,00.html

Colsa'nın yalanlanmaması ise can sıkıcı.
    Az önce Lig TV'de haberlerde izledim, Benitez "Xabi Alonso'yu satacağız." demiş. Haberi tam olarak dinleyemedim, ortasında veya sonunda yetiştim ama Xabi Alonso'nun satılacağı Benitez tarafından söylenmiş, fiyat da verdi yanlış hatırlamıyorsam 16-20 milyon Euro gibi bir şey söyledi. Benitez'in bu açıklamaları üzerine de İngiliz medyası bu bedeli Fenerbahçe'nin rahatlıkla verebileceğini ve transferde Fenerbahçe'nin bir adım önde olduğunu belirtmiş. Barry transferi için kaynak yaratmak istiyormuş Benitez, bunun için de Xabi'yi iyi bir fiyata satacaklarmış. Barry'i kesin alacak Benitez, kafaya koydu, bunun için de bütün imkanları zorlayacak gibi görünüyor.

Benim haberi yanlış aktarma ihtimaline karşı başka bir forumdaki bir kişinin haberle ilgili yazdıklarını alıntı yapıyorum: (Benim söylediklerimi söylemiş, biraz daha detay vermiş, fiyat konusunda yanılmışım)

Lig Tv; Alonso transferi konusunda Fenerbahçe´nin yolu açıldı dedi...Rafa Benitez İngiltere´de City Radyo´ya Xabi´yi kaynak yaratmak için satacaklarını söylemiş..ve Liverpool´un Xabi için istediği ücreti şu anda vermeye en yakın takım Fenerbahçe´ymiş...Xabi´nin satılmasından gelecek 15 milyon euro artı ek kaynakla gerekli yerlere transfer yapacaklarmış

Mesaj Yetkileri