1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    6. mesajınızda böyle bir cümle sarfedemezsiniz, sözleriniz tartıp da söyleyin, hiçkimseye açıklamak zorunda değilim, değerleri vermek yasaktır, görünce değerlendirirsiniz, sizin 6. mesajınız, ben 2000 yılından beri buradayım, her yerinde parmağım var, o yüzden çok dikkatli konuşmanızı tavsiye ederim.

Türkiye'de herkes teknik direktör, herkes araştırmacı ama bilinçli olan sayısı az ki zaten o yüzden t.d. sayısı az..

Beni tanıyanlar böyle konuşmaz zaten..
    Mesajımı sonunda belirttim lütfen kızma ben sana orda bi eleştri yaptım 24 yaşındasın bunu kaldıramıosun demekki. Yani sana sadece gökhanin Pa sını sormamda oalyları buraya getirdiğine inanmıorum büyük olduğun için yinede sen haklısın diyorum özür dilerim bu arada 6. msj ama bayadır burdaıym üyelik tarihime baka bilosan bak

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaTTuHaNs View Post
    Mesajımı sonunda belirttim lütfen kızma ben sana orda bi eleştri yaptım 24 yaşındasın bunu kaldıramıosun demekki. Yani sana sadece gökhanin Pa sını sormamda oalyları buraya getirdiğine inanmıorum büyük olduğun için yinede sen haklısın diyorum özür dilerim bu arada 6. msj ama bayadır burdaıym üyelik tarihime baka bilosan bak
    Ne dediğimi bir anlasan önce?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri