1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: [1.Lig] Eskişehirspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    abdullah halman, ahmet sağlam ve özgür öçal ın CA larında yükselme yapılması gerekiyor bence...
    Valla abi açıkçası bu oyuncuları hiç izlemediğim için endişelerim var. Fakat 10 Ağustos'ta yapılacak sezon açılışına gidip izleyeceğim oynayan oyuncuları. Bakalım düşüncelerim ne yönde olacak. Ama söylenilenlere göre Abdullah çok iyi bir forvetmiş. Gezici forvet. Necati tarzı. Ve son vuruşlarını geliştirirse takımın vazgeçilmezi olur deniliyor. Ahmet hakkında herhangi bir duyum almadım. Ayrıca Özgür'ü zaten biliyoruz hepimiz geçen seneden. Bende aynı kanıdayım CA'sı artmalı.

Saygılar...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Valla abi açıkçası bu oyuncuları hiç izlemediğim için endişelerim var. Fakat 10 Ağustos'ta yapılacak sezon açılışına gidip izleyeceğim oynayan oyuncuları. Bakalım düşüncelerim ne yönde olacak. Ama söylenilenlere göre Abdullah çok iyi bir forvetmiş. Gezici forvet. Necati tarzı. Ve son vuruşlarını geliştirirse takımın vazgeçilmezi olur deniliyor. Ahmet hakkında herhangi bir duyum almadım. Ayrıca Özgür'ü zaten biliyoruz hepimiz geçen seneden. Bende aynı kanıdayım CA'sı artmalı.

Saygılar...
    Abdullah ı 2-3 maç özetlerden , 1 kere de klasman grubunda İzmirspor Mersin İ.D. maçında izlemiştim, son vuruşları biraz problemli olsada gezen, kuvvetli, açık alanda iyi hızlanan, vasatın üstünde top süren bir adam izlenimi bırakmıştı bende... C.A. sının 50 nin üstünde olduğu kesin ama dediğin gibi tabi ki temkinli olmakta da fayda var...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    Abdullah ı 2-3 maç özetlerden , 1 kere de klasman grubunda İzmirspor Mersin İ.D. maçında izlemiştim, son vuruşları biraz problemli olsada gezen, kuvvetli, açık alanda iyi hızlanan, vasatın üstünde top süren bir adam izlenimi bırakmıştı bende... C.A. sının 50 nin üstünde olduğu kesin ama dediğin gibi tabi ki temkinli olmakta da fayda var...
    Tabi buraya geldiğine göre ve kimsenin akrabası olmadığına (Örnek oftaşa gelen kalemci gibi olmadığına ) göre ca'sını 75 ' e falan çıkarabiliriz. Ama adam iyi oynarsa çok daha fazla yukarılara çıkarırız. Hacettepeli İbo örneği.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri