Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 350 sonuç

Konu: [TSL] Trabzonspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Tayfun ne zaman çıkıyor ileri göbekte oynadığı zaman ileri falan çıkmıyor birtek kornerlerde falan gidiyor zaten bunuda oyunda ayarlayabilirsin.Sağ bekte oynadığı zamanda atağa katılması normal zaten günümüz futbol şartlarında neredeyse her bek yapıyor bunu.Gereksiz ve anlamsız bir ppm...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Tayfun Cora' ya biz onu kiralık yollattırıyoruz rahat nefes alıyoruz ama o yine ne yapıp edip tekrar bu takıma geliyor ppm si eklenmeli şaka şaka bu sene Tayfun'dan bile ümitliyim.. ama nekop'un da dediği gibi günümüz bekleri zaten kulvarlarını iyi kullanıp hücuma destek olmaları şart. Ha olur Z.D gibi bir teknik adamınız 4 lü defansı çakılı oynatır 1 metre ileri çıkanı haftaya takımdan keser

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yok yok mesela vestel manisa maçı duran top falan değildi bir golü ve ben kayserideykende trabzondayken de çok ileri çıktığını gördüm.

trabzon baskı kurduğunda özellikle çok çıkıyor

neyse farketmemişsindir Serhat. Bu sene bunu aklında tut görürsün.
    Fikirlerim burada

tayfun cora manisa spor maçında gol attı ilerideydi.kasımpaşa da ileri çıkıp dönmedi gol yedik bursa spor maçında da aynısı oldu.bursa maçında bütün tribün tayfuna bağırmıştık.ileri çıkma lışkanlık edinmiş.futbolu tek yönlü düşünüyo takım kapanmışken defans yapıyo atakta iken sanki sağ açık oynuyo ileri çok çıkıyo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

hızlı oyuncular genelde top tekniği zayıf olan oyunculardır.Dengesizlerdir sabri tuncay hatta lennon agbonlahor..Bunlar hızı sayesinde etkili olur..Hem hızını ve tekniği birleştirebilen oyucular zaten elite oyunculardır silva c.ronaldo messi kaka..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ben onu bunu bılmem de yattara nın orta acma en az 17 olmalı.tayfunda dusunulsun uzerınde ısde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

LeonXxX te görebilmiş demek. Serhat ben söylüyorsam vardır bi doğruluk payı çünkü uzun yıllardır izliyorumdur. Ofise Tuna Üzümcü sık sık rövaşata dener yazdım. Ömer ağabey güldü bende güldüm. Espri olsun diye yazmamıştım. Defanstan hatta çizgi üstünden bile rövaşatayla top çıkardığını görmüştüm verilir verilmez ona tamam ama
    türkiye liglerinden 2 stoper için dedim sık sık ileri çıkar diye bunlardan biri servet diğeri tayfun cora ki tayfun cora servetin iki katı hücuma çıkan bir stoper

Bana biraz saygı duy ben bu foruma ilk yazdığımda coşkunla tanışmıştık adama demiştimki egemen sadece sağ değil sadece sol inanmadı bir sonraki yamada değiştirmedi tekrar söyledim aa ikisinide kullanıyormuş dedi her ikiside yaptı sonra dedim sadece sol bu sefer sol yaptı ama sağada yüksek değer verdi
    En son yine sadece sol dedim 8.0.2 de sadece sol yapmış

yani demem oki sende onun kadar uzun süre bekleme söylüyorsam kafamdan atmıyorumdur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Onurap View Post
    hızlı oyuncular genelde top tekniği zayıf olan oyunculardır.Dengesizlerdir sabri tuncay hatta lennon agbonlahor..Bunlar hızı sayesinde etkili olur..Hem hızını ve tekniği birleştirebilen oyucular zaten elite oyunculardır silva c.ronaldo messi kaka..
    hehe nerden esti
    Last edited by extensor : 04.Ağustos.2008 at 23:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Mantığın maalesef yanlış, pratikte öylemiş gibi gözükse de öyle değil.
    Hızlı oyuncular teknik olabilir, hız, hızlama ve teknik değerlendirmiyoruz biz oyuncuları, mental olmadan hiç bir zaman world class olunmaz.

O tarz oyuncular oyun zekaları ile yükseldiler, hız zaten doğru kullanıldığında dribblingi getirir, teknik olan oyuncular da oyunu yönlendirmeye çalışırlar ...

... ama superstar olabilmek için belirli oranda boy ve güce, doğru bir zamanlamaya, ekstra top yeteneklerine, oyun zekasına, oyun bilgisine, oyun ve zaman sezgisine (mat. zekası), futbol deneyimine -oyun için deneyime bağlı karar mekanizması- sahip olmak ve bunu en üst seviyede top tekniği ile birleştirmek gerekir.

Yattara'da hız da var, teknik de ama overrated için bile tartışılır bir oyuncu ...

Zidane'de hız yoktu, hıza bağlamak da yanlış.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bugüne kadar çok gözümden kaçmıştır belki Tayfun bakalım bugün hazırlık maçı var tvde dikkat ederim.15 agustostada Brugge maçında dikkatli bir şekilde Tayfun'u izlerim hakikaten bu kadar ileri çıkıyormu diye..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

wolsburg maçının ikinci yarısını izledim bir kaç şey yazayım

bi kere yattara kaptan değil çocuk gibi verin ona bir top karşısınada bir adam geçirin sağ taç çizgisinde çalım atsın... atamazsa kavga çıkarsın. Yahu böyle kaptanmı olur. heleki elinde song gibi profesyonal gün görmüş adam varken allahın yattarasından kaptanmı olur. yattara nereee song nere.

2. olarak ilginç bir kadro var song u dr oynatıp giray egemen cale yapabilirsin serkanı oynatıp song egemen yapabilirsin... song egemen pivot santraforları tutamaz bugün niang ı tutamadılar giray tutabilir ama rakip santrafora göre stoper oynatabilirsin bu avantajın var

rakip sağ kanat çok etkiliyse egemen o alanı çökertir ama sende hiç kullanamazsın o kanadı ofansif olarak (bugünkü maçta barış memiş ve ismail girene kadar maç trabzonun sağ wolfburn un sol kanadında oynandı o derece yani)

zeminin yattaranın kötü oynamasını sağladığınıda belirtelim daha doğrusu çalım atamamasını sağladı... tabi oda çocuk gibi inat etti çok top kaptırdı tekrar söylüyorum bu kişiden kaptan olmaz.. yarın öbür gün takım şampiyonluğa giderken bu adam 20. dakika da attırır kendini

veyahut takım deli gibi şampiyonluk havasına girer umutlar falan her idman canı çıkana kadar oynar da yattara fuhuş yaparken yakalanırsa vay haline trabzonun ki olur yani muhtemeldir.

bir dengesizde serkan balcı var tabi; aslında isim olarak büyük bir oyuncu ama futbolu her geçen gün küçülüyor şu hazırlık maçında dahi olsa 4-5 tane sarı kart görmeye müsait (hıoca atmamaya direndi). takımın banko sağ beki olabilir ama şu transferler ve hedef beni heyecanlandırdığı kadar onu heyecanlandırmıyor.

Takımın hala BİR SOL AÇIĞI YOOKKKKKKKKKKKKKKKK ben kendimi bildim bileli taa symeklerden beri takımda sol açık yok senelerdir yok. yaww neden almıyorsunuz merak ediyorum. yani şöyle direk ml aml bir tane adam olmazmı hayır her senede kanatlı oynuyorsun arkadaş :@

barış memiş çok etkiliydi. çok sağlıklık diriblingler yaptı çok umutlandım. helal koçuma.
    İsmail Özeren benim dardanalsporda iken ersun yanaldan aylar önce keşfettiğim bir oyuncu idi. (Forumda 2. lig birinci grup bölümünü araştırırsanız görürsünüz.) Tabi kafamdaki ca ve pa değerini veremedim ama gerçeğe uygun yaptım emin olabilirsiniz. 2005 ten sonra ben beklikte bir çığır başlatan grosso ya hayran kalmıştım. dedim arkadaş o boyla ne beki. sonra bir oynadıki sorma
    80 kere gidip gelse banamısın demiyor. Çökertiyor o kanadı.

Tabi İsmailin kötü özellikleri var bunlardan biri teknik (top ayağındayken rahat değil)
    2. si crossin etkili bindirmeleri var ama ortaları yok
    onun dışında pek olumsuz özelliği yok desek yeridir.
    içeri kat etmeyi sevmez devamlı kanattan hücum eder şimdi değil ama 2-3 sene sonra eklenebilir bu ppm
    ve birde zayıf ayağını kullanamıyor zayıf ayağını kullanmaya çekiniri zaten ekledim sol ayağına da 5 falan verdim.
    pa sını 125 yaptım ve çok hırslı bir oyuncu en geç iki sene içinde ulaşır o ca ya ve gerçek hayatta geçerde.
    uzun şut falan atamıyor orta kesemiyor çok teknikte sayılmaz

olumlu özellikleri ise
    güç stamina (üst düzey)
    jumping sağlık (kolay kolay sakatlanmaz çok sağlam bir adam)
    çeviklik hızlanma hız ( ortalamanın üstünde)
    karar vermesi iyi
    çok çalışkan aynı zamanda
    visionu flairi kötü
    söz geçirmesi kötü ( içine kapanık bir adam saha içinde pek konuşmaz)...

Son olarak ersun yanal hakkında bişeyler yazalım iyi bir potansiyel değerlendirme yeteneği var
    iyi scouthları var
    doğru kadrolar kuruyor doğru transferler yapıyor

ancak kötü gidişe dur diyememe konusunda uzman

bugün bile maç birden 1-0 dan 3-0 olduki 2-3 tanede gol kaçtı 5 falan rahat olurdu. saha kenarından hiç karışmadı. şansları yaver gitti. maç o karışmadan döndü.
    bu şans hep böyle gitmez gol attığında yada yediğinde reaksiyon bile vermiyor oyuncu t.d deki hırsı görebilmeli...

manisada da şampiyonluğa giderken yaşadığı malübiyet serisine son verememişti. belki burdada ilk 10 hafta liderliği kapıp aynısı yaşanabilir.
    bir avantajı var ilk on hafta lider olurlarsa taraftar o takımı lider götürmeye devam eder ...
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Abi sende 2.devreyi izlemişsin.. Asıl defans kurgusu ilk yarıdaydı ve golde dahil pozisyon vermedik diyebilirim ilk yarı.Klasik Tolga vakasından golü yedik..İkinci yarıda Egemen'i sola çekince Ersun hoca takım bocaladı diyebilirim..Daha sonra İsmail ve Barış'ın oyuna girmesiyle takım biraz toparlandı diyebiliriz..45-60 arası Ersun Hoca 3-5-2 yi denedi fakat sonucu hüsran oldu diyebiliriz..Bunda ısrar edeceğini sanmıyorum..Ayrıca İsmail beklediğimden iyi çıktı diyebilirim ama Cale bu sene adından çok söz ettirir..Kademeye giriyor,ilerde adam kaçırıyor,oldukça sakin ve güven veriyor..İsmail ve Cale sol kanatta bize çok şey katacaktır..Ama sagda Tayfun bugün gerçekten berbattı..İkinci yarı yol geçen hanına döndü sag tarafımız Dejagah mahvetti Tayfun'u..Serkan konusunda kesinlikle katılıyorum sana..Bu adam gittikçe küçülüyor..

Son sözlerin ise benim aylardır anlatmaya çalıştıgım..Eger bu takım 10 hafta sonunda kafada olursa Manisa gibi sahipsiz kalmaz..Baskıyı Manisa kadar hissetmez..Bu durumu kaldıracak yapıya klübümüz,takımımız ve yönetimimizin sahip olduguna inanıyorum..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ha bu arada Promise'yi sol açıkta deneyecektir Ersun Hoca..Dediğin gibi yine 'çakma' bir sol açıkla mücadele edeceğiz gibi..
    Last edited by Fietra 10 : 06.Ağustos.2008 at 00:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

iyi güzel yazmışında extensor..

... tabi oda çocuk gibi inat etti çok top kaptırdı tekrar söylüyorum bu kişiden kaptan olmaz.. yarın öbür gün takım şampiyonluğa giderken bu adam 20. dakika da attırır kendini

veyahut takım deli gibi şampiyonluk havasına girer umutlar falan her idman canı çıkana kadar oynar da yattara fuhuş yaparken yakalanırsa vay haline trabzonun ki olur yani muhtemeldir.

Burasını yazmasaydın keşke.. ne demek Yattara fuhuş yaparken yakalanır falan..

Ayrıca Werder Maçında Yattara mükemmel oynadı kendisini izleyen Almanları bile hayrete düşürdü bu adam bu yetenekle nasıl oluyorda Trabzonspor'da oynuyor diye..

o maçtan sonra Yattara için birşey yazmadın da neden bugun ki performansına bakıp her zaman olduğu gibi yine Yattara'ya saldırıyosun ?

Yattara Trabzonspor'un kaptanıdır ve görevi de en iyi şekilde yerine getiriyor ve getirecektirde..

Son fenerbahçe maçında hem golünü attı üstüne düşeni yaptı hemde defansa kadar gelip top çıkardı.

Ayrıca diyorsun ki Yattara top kaybetti bugun zemin falan kötüydü sonra da peşine bu adam Kaptan olmaz diyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ha son olarak ikinci golde onur hatalıydı (spiker söylemeden önce düşünmüştüm ) spikerde doğru gözlemledi aferin adama

çoğu insan hatası yok der ama büyük pozisyon alma hatası yaptı. zaten kapattığı köşeye vuramazdı ve açık köşeyi çok açtı golü yedi

1 milyon kez söyledim ilerde onur buffon olsa önümüzdeki sen onurla gitmezzzz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yattara sanki 1 2 sene önce öyle bir vaka ile yakalanmışmıydı benmi yanlış hatırlıyorum (yanlış hatırlıyorum sanırım)

yok yattaradan beklerim yani (karakter çünkü)

werder maçını ben izlemedim onun için bişey diyemicem ama yattara kaptan olmaz yani

gerçi ben sadece yattara değil bütün şımarık kendini takımından üstün gören futbolculara saldırırım lincoln gibi herkesten fazla alıptan herkesten çok yatan adam beni rahatsız eder sevmem öyle adamı hayatımı kurtarsa sevmem
    iş ahlakı yok çünkü
    benim felsefemde aldığın parayı hak etmek vardır arkadaş
    bugün bi servet taraftar ona tezahurat ediyor diye futbol hayatını riske atıp oynadı 3-5 ay ben bu adamla lincoln ü bir tutabilirmiyim
    lincoln gözümde karaktersiz herifin tekidir.
    sergen yalçın gibi

o yüzden antipatim var yattaraya da direk bu herifi izleyeyim kötü oynasında saldırayım diye bi düşüncem yok yani

kaldıki ömer abi benim kadar serhat kadar izlemeden crossingini 15 düşürüyor onunla artması için konuşuyorum yani

yattara çok özel bir adamda , ne kadar adam işte o tartışılır
    Last edited by extensor : 06.Ağustos.2008 at 00:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

peki bu sene Yattara en az 27-28 maç oynarsa bu görüşün değişir mi extensor Ayrıca bugün Yattara'yı tutmanın formülü birkez daha görüldü..Sadece ''aşırı sert futbol''

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    peki bu sene Yattara en az 27-28 maç oynarsa bu görüşün değişir mi extensor Ayrıca bugün Yattara'yı tutmanın formülü birkez daha görüldü..Sadece ''aşırı sert futbol''
    aşırı sert futbol hem onu tutar hemde attırır.gayriahlaki ama yasak değil. oyunda huy sinirlerine hakim olma nasıl yapıldı bilmiyorum ama bu konuda sınıfta kaldığı kesin.

30 küsür maç oynasada pek değişmez esasında dostum. çünkü mesela işler kötü gitmeye başlarsa atıyorum bunca transfere rağmen bir kaç olumsuz sonuç alınırsa ilk sukoyveren yattara olur ki önceki seneler o oldu

hatırlarsan sergende 100. yılda 30 küsür maç oynadı ama sonraki 4 yılda toplasan 30 maç oynamadı
    yani bence adam 7 sinde neyse 70 inde de odur. kaptanlık taksada o bu olsada bu adam böyle kişiliği böyle
    bu kişilikte kaptan olmaz
    tabii bana göre
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Cale bu sezona damgasını vurabilir.Pozisyon alması iyi teknik iyi ortaları pasları etkili ayrıca hızlı uzun yıllar sonra bir sol bekimiz olucak.

Ayrıca Sol açık diyorsunuz da Ersun Hoca'nın taktiginde sol açık yok tek bir kanat oyuncusu var o hangi kanatta boşluk bulursa o kanata yöneliyor.

Ayrıca Ceyhun'da bu sene adından çok söz ettirecek fizigi mükemmel hızlı ama hızlanma konusunda kötü biraz ama iki ayagınıda kullanabilmesi ve havadan ve yerden geçit vermemesi gerçekten umut verici.Dünkü maçtaki yenilginin sebeblerinden biride Ceyhun'un çıkıp Hüseyin'in girmesiydi bence Hüseyin ilk yarıda Ceyhunun yaptıgı yardımı yapamadı defansa...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ahh ewet bende söylemeyi unutmuşum ceyhunda müthiş bir fizik var tam bir dmc fiziği hüseyinde onun yediği olur işte bence iyi çalışırsa çok iyi olacaktır ceyhun
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by nekop View Post

Ayrıca Sol açık diyorsunuz da Ersun Hoca'nın taktiginde sol açık yok tek bir kanat oyuncusu var o hangi kanatta boşluk bulursa o kanata yöneliyor.

Serhat iyi güzel diyorsunda tam olarak kanat oynatmadıgımız zaman görüldüki beklerimiz sıkıntı yaşayabiliyor özellikle sag tarafımız çok aksıyor..Yattara tam bir sag açık gibi oynasa yeri geldiğinde iki adam gelemiyor rakipten..Bende seninle aynı gçrüşteydim fakat son maçlarda bu aksama yaşanıyor sürekli..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

esasında kadroyu incelediğinizde en uygun sistem 4-3-1-2 yada 4-1-2-1-2 olur ancak yattara amc yi hiç kıvıramadığı için o sistemde oynayamıyor.
    hani hep diyorum ya ben yattara sadece kanata yapışık oynuyor bence kanada yapışık oynar ppm si ekleenmeli diye
    işte bu yüzden bu adam amr dışında hiç bir yerde oynayamıyor ee birde defansı berbat olduğu için rakiplere açıyorsun kanatları
    mesela dostum yattaranın sol açık oynama becerisi turuncuydu sanırsam
    yokluktan çok maç oynadı haklısınız. ama bu adam sol açık oynadığı hangi maçta etkili olduki
    etkili olmayı geçtim hangi maçta berbat oynamadı
    hani kazımın sol açık oynaması varya (galatasaray maçında çok kötü oynamıştı) yattaranın sol açık oynamasıda o kadar var.
    bu adamlar direk sağ ayaklarını kullandıkları için sol kulvarda hiç ama hiç etkili olamıyorlar.
    birde ben yattarayı aldım süper ligte oyunda sol açık oynattım her maç 7-8 aldı halbuki gerçekte sol açık oynadığı her maç 5-6 lık oynadı.

hem bu oyunda düzeltilerbilir diye söylüyorum. hemde bu sebebten trabzon bir kalıba uymuyor diye söylüyorum

ya alacaksın bir sol açık 4-4-2 oynayacaksın yada 4-3-1-2 oynayacaksın artık yattara amc yi ne kadar kıvırırsa
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bence trabzona en çok yakışacak ve genellikle öyle oynadığı taktik şudur

GK
    DR DC DC DL
    DM DM
    MC
    AMR AML
    FC

ancak bu sene Gökhan Ünal'da geldi iş karıştı bence
    şöyle oynayacaklardır :
    GK
    DR DC DC DL
    DM DM

AMR AML
    FC FC
    ancak bu taktiğin FM08'de hiçbir zaman hiçbir takımda başarılı olduğunu göremedim , aslında MR ML 'lisini oynayanlar war ama onlara da genellikle fark atmışımdır ...

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

ceyhun a ön liberoda mı görev veriyor ersun hoca? 2. hüseyin mi olcak kendisi...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2.Hüseyin değil 1. Ceyhun olabilir ilerde .
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    ceyhun a ön liberoda mı görev veriyor ersun hoca? 2. hüseyin mi olcak kendisi...
    Öncelikle evet ön liberoda oynuyor son iki hazırlık maçında..2.Hüseyin mi olur sorusuna cevabım ise kesinlikle hayır..Oldukça verimli oynadı iki maçtada..
    Maçları izleyen arkadaşlarda katılacaktır muhtemelen bana..

Ayrıca onun yerine Hüseyin girince Bremen maçında bunu fazlasıyla gördükki takım ayaga paslarda sorun yaşıyor orta sahada iyi organize olamıyor..Ayrıca Cryhun Unterhacing'te de zaman zaman ön libero oynadıgını belirtmişti..

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

eywallah, önemli bilgiler...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    Asıl mevkilerinden biride ön libero zaten.Ayrıca gerek duyuldugunda ortasahanın ortasındada oynayabileceğini söylüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

yanı ceyhunm oyunda dc,dm mevkılerıne sahıp olacak dımı

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    yanı ceyhunm oyunda dc,dm mevkılerıne sahıp olacak dımı
    Kesinlikle olur ama degerleri kaç olur Trabzon arastırmacısının bilecegi mesele.Ben kendi datamda dc:20 dmc:20 mc:10 olarak girmişim.Buna benzer birşey görürüz zaten Fm09da da

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    Kesinlikle olur ama degerleri kaç olur Trabzon arastırmacısının bilecegi mesele.Ben kendi datamda dc:20 dmc:20 mc:10 olarak girmişim.Buna benzer birşey görürüz zaten Fm09da da
    Alman Araştırmacı Ceyhun'u yapıp gönderdi kendisi DC ve DM pozisyonlarını girmiş bende gözlemledigim birkaç özelliği degiştirip Ceyhun'u gerçeğe en yakın hale getirmeye çalışacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Hasan Ahmet Sarı'nın başarısı

Oyuncumuz Hasan Ahmet Sarı U17 Milli Takımımız'ın Beyaz Rusya'yı deplasmanda 2-1 mağlup ettiği özel maçta ilk golü kaydetti.

Moledecho Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın gollerini 5. dakikada Hasan Ahmet Sarı ve 70. dakikada Barış Yardımcı attı. Millilerimiz, 10 Ağustos'ta Beyaz Rusya ile deplasmanda bir kez daha karşı karşıya gelecek.

Altyapımız son seneler belki eskisi kadar kuvvetli değil ama çok oyuncu kazandırdık buradan Türk futboluna.. ama ne yazık ki Fm de Trabzonspor altyapısı diye birşey yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

emrah tam bende onu yazmaya gırdım bu oyuncu 2008de yok sanırım ama 2009 da olmalı ve ıyı oynayan bı oyuncu profılını sahıp olmalı bence ama arastırmacımız ne der bılemem opnunda yorumunu almak ısterım

Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri