selam aygün![]()
selam aygün![]()
O zaman türkiye![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hooop Guşluğa hadi![]()
Cihan buradan cevap yazıyorum evet ilk kelimeyi buldun gibi birşeytakısı var ama
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Nassın Eralp![]()
iyiyiz valla nolsun sen![]()
İyidir Eralp sağol (:
Kariyerim nasıl beyendinmi![]()
![]()
Eralp hiç bakmadım valla kariyerine (: Yarın bakarım.Şimdi CS'ye giriyorum.Ordan FM'ye geçicem.Görüşürüz ilerleyen saatlerde.
Oyun adamıyız bakıyorumhadi iyi eylenceler aygoş
![]()
eralp görüyorum seni benim kariyerime hiç bakmıyorsun ayıp oluyor![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bakmaz olurmuyum abi bakıyorum hatta gsyi 4-1 yendinsonra cisse yi wigana sattın 2.1 e demmy de zuew u aldın
takip ediyorum yani sen merak etme
![]()
Aaa Aygün gelmiş. Hani daha 1 haftası vardı ne güzel 3 ay görmicem diyodum
Tatilde nerdeydin aygün?
heeeyyytNasılsınız bakalım..
Dans etme olayında son nokta.
Karnın ağrıyo gibi kıvranıyosun, çocuk uyutuyor gibi sallanıyosunAcayip koptum yaaa
İyiyiz efendim. siz nasılsınız?
Biz de iyiyiz efenim de bu söylediklerin ne yahu![]()
Sanırım şu çok güzel hareketler bunlar yine hiç izlemedim ama komik diyolar
Gece Gündüz'e bakıyorumda şimdi. Adam dans etmeyi bilmiyorum dedi, yanındaki kızda ne var Karnın ağrıyo gibi kıvranıyosun, çocuk uyutuyor gibi sallanıyosun diyerek dans olayına son noktayı koydu![]()
Haa bnde onu izliyodum aslında ama dalmışım nete doğru enson dans ediyolardı..
Gülsuna'yı bilmeyeniniz varmı![]()
TİOKO'yu çözdüm galiba Murat abi takısı var diyince birazda hafızamı zorlayınca buldumsöyliyeyim mi Murat abi
![]()
Ben senin tatile gidiceğini nerden biliyimBakıyorum kırmızı parlak madalya da almışsın (:
Sonunda altın madalyamızda oldu evet
Eylül ayındaki turnuvada bir tane daha alıcam
Bu nasıl sıkıcı bi gecedir yahu. TVde de birşey yok. Nette kimse yok, canım sıkılıyo perşembe sınav var cuma tatildeyim![]()
Gel 51 oynayalım Musti
Söyle bakem Memo ?
uzun bi aradan sonra geri döndüm aranıza.Knight oynuyodum asosyal yapıyor insanıiyi kastım ama 65 e vardım.eee görüşmeyeli nasılsınız ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Knight mı ? Bir an önce bırak Alican![]()