Skibbe Basın Toplantısı !
" Açık Konuşmak İstiyorum. Başına Yeni Geçtiğim Galatasaray Klübüyle Herhangi Bir Bağım Kalmamıştır. Haftalık Ücretimin Ödenememesi Sebebiyle İşime Konsantre Olamıyorum. Bu Saatten Sonra Ne Benim Galatasaray'a Nede Galatasaray'ın Bana Bir Faydası Dokunabilir. Galatasaray'a Başarılar Diliyorum ve Gidiyorum. " Der ve Gider..
Yaklaşık Yarım Saat Sonra...
"Adnan Polat Basına Demeçler Veriyor. Skibbe, Klübümüze İhanet Edip bizi Yarı Yolda Bırakarak Gidiyor. Skibbe'nin Alacaklarının Yatırılmaması Doğru Değildir. Gidiyorsa Onu Tutamayız"Der, Sözleşmeyi Canlı Yayında Yırtar.
"Yarından İtibaren Yeni Bir Teknik Direktör İle Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz. Türk Bir Menejeri Klübümüze Bağlamak İstiyoruz. Görüşmelerimize Başlıyoruz, Aklımızda 2-3 İsim var. Her Şeyi Zaman Gösterecek."
19 Haziran Saat 14:45
Galatasaray Metin Oktay Tesisleri Basın Toplantısı..
Adnan Sezgin Yanında Yıldırım Bosnaspor'u Çalıştıran Anıl Eren'le Birlikte İçeri Girer.
Adnan Sezgin : Yeni Teknik Direktörümüz Anıl Eren'dir. Kendisine Güvenimiz Sonsuz, Takımımızı En İyi Yerlere Taşıyacağından Eminiz. Kendisi Bu Tempoyu Kaldırabilicek Bir İnsan.. 2 Yıllık Sözleşme İmzalıyacağız Karşılığında Haftalık 8.500 € Ödüyeceğiz.
Anıl Eren : Çocukluğumdan Beri Taraftarı Olduğum Takımdan Teklif Aldığımda Hiç Düşünmeden Kabul Ettim. Kendimi Bu Lige Hazır Hissediyorum. İyi Oyuncularımız var ve Biz birkaç Takviyeyle Daha İyi Bir Kadro Kuracaz.
Anıl Eren 2 Yıllık Mukaveleyi İmzalar, Basın Mensuplarının Sorularına Cevap Vermezler ve Adnan Sezgin'le Beraber Çıkıp Giderler..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=55538
Okunmuş, Kabul Edilmiştir.