Süper Kupa Maçı
Süper Kupa Fenerbahçe'nin!!!

Maçın Öyküsü
Dk.9 Semih'in savunmanın arkasına attığı topu İbrahim T. geçip topu kontrol eden Güiza kaleciyle karşı karşıya Rüştü'yü çalımlıyor ve topu kaleye yuvarlıyoor.Goooollll!!! Dk.10 Delgado'nun pasında ceza yayından vuran Bobo topu açık ara üstten auta atıyor. Dk.20 Ricardinho'nun pasında Serdar Özkan Volkan Demirel ile karşı karşıya Volkan Çıkarıyor.Önder uzaklaştırıyor ama top yine Serdar Ö.da ortasında Holosko arka direkte kaleciyle karşı karşıya vurdu Volkan Alex topu uzaklaştırıyor. Dk.31 Ricardinho uzaktan vuruyor direkten dışarı çıktı.
Dk.54 Bobo'nun pasınd Holosko Volkan ile karşı karşıya Holosko ayağından topu çok açtı.Top Volkan'da. Dk.55 Uğur sol kanattan topla birlikte koşuyor orta Güiza kafa sol 90'a doğru gidiyor top ve ggooooolll!!! Dk.84 Edu pas Emre vurdu.Top Cisse'den geri sekiyor. Dk.93 hakem düdüğünü çalıyor ve maç bitiyor.FB 2-0 Bjk
Süper Lig Başlıyor!!!

1. Hafta Manisaspor-Fenerbahçe
Güiza takımı sırtlıyor.2'şer 2'şer gidiyor.
.
.
.

Originally Posted by
Pazzini_06
Güzel kariyer oluyor cl de 2 ön libero çok işine yarar
Bende öyle düşünüyorum.
Hem yazıp hem de takip etmen dileğiyle
.
.
.

Originally Posted by
Corpus
Kaleci arıyorsan
1. Fraga
2. Lloris
3. Joao Carlos
bu üçüde worderkid oyuncular bence almalısın
Ben Tolga'yı aldım o bana yeter.Yabancı alamayacağım şuan bile 10 yabancım var.
.
.
.

Originally Posted by
TuTh
selçuk cl ve derbilerde oynatıyorsun ama hazırlık kampında kadro dışı
? neden böyle acaba
Yanlış anlaşılma oldu Selçuk benim 3. seçeneğim dm'de.Ama o zaman 3. seçeneği niye oynatıyorsun diyeceksiniz.Demy de Zeeuw yanlara daha çok da uğur ve roberto carlos veya önder'e atıyor topu ortadan oynayamıyor.Maldonada dc'lere oynuyor veya dr-dl'ye yani ön tarafa oynamıyorlar.Hep geri o zaman da oyun kuracak oyuncu kalmıyor.Bende Selçuk'u oynatıyorum orada.Çünkü Selçuk öne oynayabilen oyun kurabilecek tek dm oyuncum.Ayrıca Maldonado ile arasında çok fark yok.
Oradaki Selçuk yazısını düzelttim.
.
.
.

Originally Posted by
loladam
Evet katılıyorum neden böyle 
Cevabı üstte yazdım.Okursan sevinirim.
.
.
.

Originally Posted by
akyoliverpool
makounu alsan ii olurdu ayrıca Topuzu mutlaka almalısın tabi Kayseri satarsa 
Denedim ama 18 M YTL flan istiyorlar.O kadar paramız yok.
.
.
.

Originally Posted by
garydelgadov
derbiLerdeki taktikseL düşünce çok mantıkLı ama seLçuk orda yanLış.Banegayı kiraLamanı tavsiye ederim.
Ben başka ofansif bir dmc için maldonado+8 M YTL denedim olmadı.Şimdi bir yabancı dmc'ye yine bu şekilde teklif yaptım.Cevap bekliyorum.Cevap çıkmazsa türk bir mc-dmc alıcam.Ama garanti veremicem.
.
.
.

Originally Posted by
poggerpohl
Esparza şimdi de oynar. 2 sezon beklemeye gerek yok... 
Çok doğru dedin ama ben kariyerinin zirvesindeki oyunculara yöneliyorum şimdilik çünkü hedef seneye filan değil bu sene uefa şampiyonluğu.
.
.
.

Originally Posted by
bugra 1905
Keşke Kaleciyi Yabancı Alsaydın Kardeş Ustari Veya Ochoa İyi Olurdu Ama Kariyer Senin O Yüzden Son Söz Senin Transferlerden Demy De Zeuw Aurellio dan Dolan Boşluğu Kapatır
Her zaman dediğim gibi 10 yabancım var ama stephan sakat ama yinede 1 tane arttı.Bende aynı şeyi düşünüyorum Demy ile ilgili ama tek problem topu kapmak için hamle yapmıyor.Ama çok koşuyor ve çok basıyor.
.
.
.
Deivid ve Stephan Appiah kadro dışı

Deivid kötü performansından dolayı kadro dışı.PAF'larla çalışıyor.

Appiah ise 7 ay sakat yani sezonu kapattı.