1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: FB kariyerim (2008-09 transferlerleri)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Keşke Kaleciyi Yabancı Alsaydın Kardeş Ustari Veya Ochoa İyi Olurdu Ama Kariyer Senin O Yüzden Son Söz Senin Transferlerden Demy De Zeuw Aurellio dan Dolan Boşluğu Kapatır

Süper Kupa Maçı

Süper Kupa Fenerbahçe'nin!!!

Maçın Öyküsü

Dk.9 Semih'in savunmanın arkasına attığı topu İbrahim T. geçip topu kontrol eden Güiza kaleciyle karşı karşıya Rüştü'yü çalımlıyor ve topu kaleye yuvarlıyoor.Goooollll!!! Dk.10 Delgado'nun pasında ceza yayından vuran Bobo topu açık ara üstten auta atıyor. Dk.20 Ricardinho'nun pasında Serdar Özkan Volkan Demirel ile karşı karşıya Volkan Çıkarıyor.Önder uzaklaştırıyor ama top yine Serdar Ö.da ortasında Holosko arka direkte kaleciyle karşı karşıya vurdu Volkan Alex topu uzaklaştırıyor. Dk.31 Ricardinho uzaktan vuruyor direkten dışarı çıktı.
    Dk.54 Bobo'nun pasınd Holosko Volkan ile karşı karşıya Holosko ayağından topu çok açtı.Top Volkan'da. Dk.55 Uğur sol kanattan topla birlikte koşuyor orta Güiza kafa sol 90'a doğru gidiyor top ve ggooooolll!!! Dk.84 Edu pas Emre vurdu.Top Cisse'den geri sekiyor. Dk.93 hakem düdüğünü çalıyor ve maç bitiyor.FB 2-0 Bjk

Süper Lig Başlıyor!!!

1. Hafta Manisaspor-Fenerbahçe

Güiza takımı sırtlıyor.2'şer 2'şer gidiyor.

.
    .
    .

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Güzel kariyer oluyor cl de 2 ön libero çok işine yarar
    Bende öyle düşünüyorum.
    Hem yazıp hem de takip etmen dileğiyle
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kaleci arıyorsan

1. Fraga
    2. Lloris
    3. Joao Carlos

bu üçüde worderkid oyuncular bence almalısın
    Ben Tolga'yı aldım o bana yeter.Yabancı alamayacağım şuan bile 10 yabancım var.
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by TuTh View Post
    selçuk cl ve derbilerde oynatıyorsun ama hazırlık kampında kadro dışı ? neden böyle acaba
    Yanlış anlaşılma oldu Selçuk benim 3. seçeneğim dm'de.Ama o zaman 3. seçeneği niye oynatıyorsun diyeceksiniz.Demy de Zeeuw yanlara daha çok da uğur ve roberto carlos veya önder'e atıyor topu ortadan oynayamıyor.Maldonada dc'lere oynuyor veya dr-dl'ye yani ön tarafa oynamıyorlar.Hep geri o zaman da oyun kuracak oyuncu kalmıyor.Bende Selçuk'u oynatıyorum orada.Çünkü Selçuk öne oynayabilen oyun kurabilecek tek dm oyuncum.Ayrıca Maldonado ile arasında çok fark yok.

Oradaki Selçuk yazısını düzelttim.

.
    .
    .

Quote Originally Posted by loladam View Post
    Evet katılıyorum neden böyle
    Cevabı üstte yazdım.Okursan sevinirim.

.
    .
    .

Quote Originally Posted by akyoliverpool View Post
    makounu alsan ii olurdu ayrıca Topuzu mutlaka almalısın tabi Kayseri satarsa
    Denedim ama 18 M YTL flan istiyorlar.O kadar paramız yok.
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    derbiLerdeki taktikseL düşünce çok mantıkLı ama seLçuk orda yanLış.Banegayı kiraLamanı tavsiye ederim.
    Ben başka ofansif bir dmc için maldonado+8 M YTL denedim olmadı.Şimdi bir yabancı dmc'ye yine bu şekilde teklif yaptım.Cevap bekliyorum.Cevap çıkmazsa türk bir mc-dmc alıcam.Ama garanti veremicem.
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by poggerpohl View Post
    Esparza şimdi de oynar. 2 sezon beklemeye gerek yok...
    Çok doğru dedin ama ben kariyerinin zirvesindeki oyunculara yöneliyorum şimdilik çünkü hedef seneye filan değil bu sene uefa şampiyonluğu.
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Keşke Kaleciyi Yabancı Alsaydın Kardeş Ustari Veya Ochoa İyi Olurdu Ama Kariyer Senin O Yüzden Son Söz Senin Transferlerden Demy De Zeuw Aurellio dan Dolan Boşluğu Kapatır
    Her zaman dediğim gibi 10 yabancım var ama stephan sakat ama yinede 1 tane arttı.Bende aynı şeyi düşünüyorum Demy ile ilgili ama tek problem topu kapmak için hamle yapmıyor.Ama çok koşuyor ve çok basıyor.
    .
    .
    .

Deivid ve Stephan Appiah kadro dışı

Deivid kötü performansından dolayı kadro dışı.PAF'larla çalışıyor.

Appiah ise 7 ay sakat yani sezonu kapattı.
    Last edited by dberksu : 08.Ağustos.2008 at 12:55

Mesaj Yetkileri