çok güzel kariyer kardeşim UeFA da yarı final ligde en kötü 4. lük bekliyoruz..
çok güzel kariyer kardeşim UeFA da yarı final ligde en kötü 4. lük bekliyoruz..
teşekkürler arkadaşlar. ama umut kırıcı bir şekilde uefa'da rakibim valencia. tek şansım silva, villa ve raul albiol gibi yıldızların ilk maçta oynayamayacak olması. ondan başka da çok sakat ve cezalıları var. belki ilk maç avantajlı bir skor alıp adımızı çeyrek finale yazdırabiliriz.
son 5 maç hep çok az gol atıp gol yemeden yendim. çünkü taktiksel bir değişikliğe gittim. ancak valencia maçında yine eski taktiğimle oynayacağım çünkü bu kadar eksikli bir valencia'ya atabildiğim kadar atmalıyım. şampiyonluk sadece bir umut. ben hala bayern'i yenebilecek güçte değilim. ilk 4 bana yeter de artar.
birazdan valencia maçı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Burcu Esmersoy: Evet sayın seyirciler ligde Fenerbahçe-Galatasaray çekişmesinde Galatasaray 2 puanla öne geçerek şampiyonluk yolunda ufak bir avantaj sağladı ve arkadaşlarımın uyarısı üzerine Valencia maçı öncesi Wolfsburg Menejeri Ayberk Tuncer'in basın toplantısı başlamak üzere oraya bağlanıyoruz.
Muhabir: Sayın Tuncer Valencia'nın bu turu atlamasına kesin gözüyle bakılıyor ama ekibinizin Bundesliga'daki başarıları göz kamaştırıyor. Sizce Bundesliga'daki başarınızı Uefa Kupası'na da taşıyabilecek misiniz?
Tuncer: Beyler ben katıldığım her kupayı ellerimde yükselirken görmek isterim ve Uefa Kupası için de çok çalıştım. Valencia'nın sezon başından beri oynadığı maçların hepsini izledim ve ona göre bir taktikle geldim. Ligden daha çok hazırlandım bu maça. Ondan dolayı bugün buradan galip çıkacağımıza eminim. Ancak galibiyet kesin olsa da ne kadar avantajlı ayrılabiliriz bilmiyorum.
Muhabir: Bu güveninize sebep olan nedir?
Tuncer: Şöyle düşünün arkadaşlar 20 yıllık bir muhabir Cumhurbaşkanına soru sorarken sesinin kesin keskin ve net çıkacağından şüphe eder mi? Etmez tabii ki. Çünkü işine iyi çalışmıştır. Ben de Valencia'ya ve Wolfsburg'a iyi çalıştım. Oyuncularımın kalitesini biliyorum ve yeneceğimizden eminim.
Muhabir: Sebastien Grax'ın Uefa Kupası'nda oynayamayacak olması sizi telaşlandırmıyor mu? Radu veya Bagayoko onun boşluğunu doldurabilecek mi? Sonuçta sizden önceki TD Magath Radu'nun takımdan gönderilmesi yönünde rapor vermişti. Bagayoko'da Nantes'ın rezerv oyuncusuydu.
Tuncer: Bu soruya en iyi cevabı yarın oyuncularım verecektir. İyi günler dilerim.
İnanılmaz bir sonuç. Gerçekten çok mutluyum. Bagayoko'yu herkese öneririm. Ama beni Bagayoko'dan çok Xisco mutlu ett. Beleş sirke misali. =) Bir de golünü atınca fiyatını 3,5 milyon £'a çıkardı. Sezon sonu iyi bir fiyata gider benden
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hsv'yi de geçtik. Kimse durduramaz artık bizi.Şampiyonluk havasına girdik adeta. Hem Uefa'da hem ligde takımım her maça daha güvenli çıkıyor. Kalemiz de artık hep yedekte tuttuğum Benaglio'ya emanet. Çok iyi işler çıkartıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben susuyorum Benaglio ve Screenshot konuşsun. Bi de şu dansçılar.
Maçtan sonra Ayberk Hoca'nın oyuncularıyla beraber sahada Wolfsburg lehine tezahüratlar yapması ve eşofman üstünü seyircilere atması hocanın ne kadar toy, heyecanlı ve de hırslı olduğunun göstergesiydi.
Last edited by Comrade Alberto : 13.Ağustos.2008 at 15:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)