çok rahat yapılabilecek şeyleri yazayım bari ütopik olmasın

-futbolcu özellikleri 100 üzerinden değerlendirilmesi daha iyi olur gibime geliyor

-futbolcu profilindeki özellikler artırılabilir görüşündeyim*(şu ankide fena değil ama hala birşeyler eksik gibi bir his yaratıyor)

-futbolcunun sakatlanması-, hep 11 de oynaması durumunda+ ve genç yetiştirme akedemisi+ ya da antreman sahası fln çok iyi olan takımlarda+ veya koçların çok iyi olduğu takımlarda+ oyuncu potansiyelinde 10-20 puanlık bir +/- oynama olması çok iyi olur. bence bunlar bir oyuncunun potansiyelini yükseltir(ajax tan hep iyi futbolcular çıkması gsnin altyapısı gibi)

-bazı oyunculara(önceden belirlenmiş) editörden eklenemeyecek hareketler verilmesi(yoksa suyu çıkar eminim) ne bilim bir ronaldinho hareketi olmadı c.ronaldo,querasma,nani gibi oyuncuların hızlı ardarda ve şık çalım atabilmelerinden oyuna yansıtabilinecek olanları eklenmesi(ve bunların regen oyuncularında bazılarına random olarak verilmesi taraftarıyım)(ve yine bu olay maça etki etmeli yoksa bir anlamı yok ztn ben c.ronaldonun füze gibi gidip adamı çalımlamasını az çok görmem lazım)
şu andaki hareketlerin bazıları oyuna(maç ekranına en azından) pek yansımıyo düşüncesindeyim

-transfer olayının kesinlikle değişikliğe uğraması(alt başlık olarakta eğer başkan bir oyuncuyu gerçekten satmak istiyorsa bize danışması bizim kararımız doğrultusunda en azından transferin etkilenmesi veya başkanın vazgeçmesi)

-ultimatomun en azından ara sıra : ) işe yaraması laf olsun diyemi koydular anlamadım

-bizim profilimizin diğer menejerler gibi olması(buda olmalı yahu en azından 1 sezon sonra eklenebilir belli kriterler en azından)

-gollerin biraz geliştirilmesi(roveşatada da aslında o adam dönebilir bi an için numero kaybolabilir daha hoş olur takla atmış gibi : ) ve en önemlisi salak defans oyuncum artık kale boşken 70 metreden gol atmak için şut çeksin istiyorum(taktik ayarı fln değil kim olsa çeker be kale boşken)

birde merakım var önceden cevaplandımı bu soru bilmiyorum
bu isteklerimizin bir kısmıda olsa fm ye iletiliyormu yoksa öğlesine bir konumu