1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: FM2008-2009 Güncellemesi V1

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Versiyonun 8.02 ise skin cache'yi kapamayı dene. Eğer 8.02 değilse önce onu yükle daha sonra da bu güncellemeyi yükle ve yine skin cache'in kapalı olması lazım..

Nasıl kapatırım diye sorarsan da; oyuna gir, ayarlara gir soldaki görünüm ve ses sekmesine tıkla. Orda Temaları sakla seçeneği var onu kapat. Daha sonra oyundan çık ve tekrar gir..

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Versiyonun 8.02 ise skin cache'yi kapamayı dene. Eğer 8.02 değilse önce onu yükle daha sonra da bu güncellemeyi yükle ve yine skin cache'in kapalı olması lazım..

Nasıl kapatırım diye sorarsan da; oyuna gir, ayarlara gir soldaki görünüm ve ses sekmesine tıkla. Orda Temaları sakla seçeneği var onu kapat. Daha sonra oyundan çık ve tekrar gir..

Aynı sorun bende e mevcut

Format sonrası oyunu kurdum, resmi yamalar bölümünde 'FM2008 v8.0.2 Geliştirme Paketi' yamasıyla versionu 8.0.2'ye yükselttim. Oyun ayarlarından skin cache'yi kapattım. 'FM2008-2009 Güncellemesi V1' güncellemesini "Belgelerim -> Sports Interactive -> Football Manager 2008 -> db" içine kopyaladım. Oyuna girdim yeni oyun dedim:

Default ve 8.0.2 update'yi seçerek girdiğimde güncelleme etkisiz. Resimde görüldüğü gibi FM2008-2009 Güncellemesi V1 diye bir veritabanı adı çıkmadı. Forumda başka bir çözümde bulamadım bu noktada kaldım ustam

Mesaj Yetkileri