1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Meira'ya milli davet..!!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=65492

Güiza konusu. Kimse gereksiz falan dememiş . Yorumunu yapmış. Galatasaray ile ilgili bir sorununuz varsa bunu dolandırarak söylemeyin, direk söyleyin

Emre sanırım doğru okumadın mesajımı, Guiza olayında olduğu gibi ayrı bir başlık açılması gereksiz dedim.Gs ile ilgili bir durum değil yani.Her milli takıma çağırılan oyuncu için ayrı bir başlık açılması mı gerekiyor?Basit bir soru sordum sadece, cevaıbı benkliyorum.Ki bu isim Meira bu takıma yıllardır hizmet vermiş.Yöneticiler görse gereğini yapar zaten Emre merak etme sen...O mesajımda bile artniyet arayıp, tartışma çıkardın ya sana da helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Emre sanırım doğru okumadın mesajımı, Guiza olayında olduğu gibi ayrı bir başlık açılması gereksiz dedim.Gs ile ilgili bir durum değil yani.Her milli takıma çağırılan oyuncu için ayrı bir başlık açılması mı gerekiyor?Basit bir soru sordum sadece, cevaıbı benkliyorum.Ki bu isim Meira bu takıma yıllardır hizmet vermiş.Yöneticiler görse gereğini yapar zaten Emre merak etme sen...O mesajımda bile artniyet arayıp, tartışma çıkardın ya sana da helal olsun
    Her konuda önce ortaya sivri bir laf atıp tartışma çıkaran, ardından birşey olmamış gibi sıyrılmaya çalışan sen değil misin arkadaşım ? Güldürme adamı..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Mesaj Yetkileri