1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu konuya girince nedense şöyle bir hava seziyorum bir oyuncu Fenerbahçe'de oynuyorsa yada oynuyorken süper bir oyuncu Avrupa'nın en iyi oyuncularından biri olarak falan kabul edilirken bir şekilde Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra sıradan adı sanı duyulmamış bir futbolcuydu zaten falan oluyor. Buda -en azından bana- çok antipatik geliyor.

Senna'yı Villarreal'in bu seneki iyi oyunu ve İspanya'nın Euro 2008'de oynamasından önce kim biliyordu Allah aşkına.

Transfer yapılmayacak bence Fenerbahçe'de yada yapılsa bile gündemde olmayan bir futbolcu gelir diye düşünüyorum.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bu konuya girince nedense şöyle bir hava seziyorum bir oyuncu Fenerbahçe'de oynuyorsa yada oynuyorken süper bir oyuncu Avrupa'nın en iyi oyuncularından biri olarak falan kabul edilirken bir şekilde Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra sıradan adı sanı duyulmamış bir futbolcuydu zaten falan oluyor. Buda -en azından bana- çok antipatik geliyor.

Senna'yı Villarreal'in bu seneki iyi oyunu ve İspanya'nın Euro 2008'de oynamasından önce kim biliyordu Allah aşkına.

Transfer yapılmayacak bence Fenerbahçe'de yada yapılsa bile gündemde olmayan bir futbolcu gelir diye düşünüyorum.
    Arkadaşım Appiah Fenerbahçe forması altında ününe ün kattı. 2006 Dünya Kupası sonrası tavan yaptı hem popülarite hem de performans olarak, yani Fenerbahçe'de iken tanınmışlığı da performansı da arttı. Fenerbahçe'ye geldiğinde Appiah çok sükse bir transfer miydi?

Senna'yı kim mi biliyordu EURO 2008'den önce? Yahu Senna 2006 Dünya Kupası'nda da İspanya'nın banko oyuncusuydu, Villarreal'de de yıllardır oynuyor, Villarreal'in Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kaldığı sene de takımın oyuncusuydu, geçen yıl La Liga 2.'liğinde de takımın oyuncusuydu.

Senna'nın Fenerbahçe'ye transferi için yoğun çaba sarfediliyor belli ki, umarım hem kulübü hem Senna ikna edilir. 20 milyon Euro çok fazla bir para, bence 10-12 milyon Euro'ya indirilirse transfer edilmeli Senna, yıllık ücret de 3.5 milyon Euro olabilir, o sorun olmaz ama bonservis konusunda hassas davranılmalı. Senna Villarreal'de kalmak istiyor ama eğer kulübü ikna edilirse bana göre Senna da gelmek ister Fenerbahçe'ye, burada Villarreal'in tavrı çok önemli.

Mesaj Yetkileri