-
22.Ağustos.2007, 04:28
Öncelikle herkese merhaba.Uzun bir süredir bu forumu takip etmeme rağmen birkaç gün önce üye oldum.
Fenerbahçe araştırmasında en çok tartışılan oyuncu olan Semih'in bu kez de kafa vuruşları tartışma konusu olmuş.Bir Fenerbahçeli olarak Semih'i beğenirim ve hep onun hakkının yenildiğini düşünmüşümdür.Ama bana göre de kafa vuruşu 16-17 yi geçmemeli.Daha fazlası abartı olur diye düşünüyorum.
Forumu uzun süredir takip ettiğim için "extensor" nickli kişinin yorumlarını da biliyorum.Her ne kadar bazen yaptığı yorumları beğenmesem de bu konuda fanatiklik yaptığını düşünmüyorum.Hatırladığım kadarıyla araştırmacı olmadan önce Servet'in çevikliğinin 5,Balili'nin hızının 20 olması gerektiğini bile söylüyordu.
Semih hakkında birkaç şey daha söylemek istiyorum.Şu anda oyun bilgisayarımda yüklü olmadığı için hatırlamıyorum ama Semih'in Off the ball 19 hatta 20 bile olabilir.Semih bu konuda Dünyanın ilk 5 forveti arasındadır.Semih'i başarılı yapan bu özelliğidir..Ayrıca Semih'in pası yükseltilmeli.Akşamki maçta Aurelio ve Tuncay'a çok iyi paslar çıkardı.Gol pozisyonlar yarattı. Fenerbahçe'de de bu konuda çok başarılı zaten.
Mesaj Yetkileri