1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: SEMPATİK_TAKTİK (3 Sene Hiç Kaybetmeden Bütün Kupaları Kazanın Nasıl mı?)

Threaded View

Bu Taktigin Sahibi Sayin Arkadasim Taktigini Cok Merak Ediorum Yorumlardan Sonra..ama Yükleyemiorum Taktigini Kaydet Diorum Not Defterinde Acilio Napacagimi Bilmiorum Yardimci Ol Lütfen Nasil Acmam Lasim Kademe Kademe Sölersen Cok Sevinirim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    buLdumm ve suan besiktasta 6sezonda dahi en ufak bir basarım biLe yoktu ve 6.dönemimde istifa eddim kendimi cok sevdirmisimki adamLar hep sözlesme önerdi ligi 4.7.bitirdigim halde heb.istifa eddim ve roma istedi beni.BU
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    buLdumm ve suan besiktasta 6sezonda dahi en ufak bir basarım biLe yoktu ve 6.dönemimde istifa eddim kendimi cok sevdirmisimki adamLar hep sözlesme önerdi ligi 4.7.bitirdigim halde heb.istifa eddim ve roma istedi beni.BU TAKTİGİ YENİ GÖRDÜM VE İLK DEFA DENEDİM LİGİN BİTİMİNE 4 HAFTA KALA DENEDİM 2.SIRADAYDIM MİLAN SAMPYON OLMUSDU ZATEN.LİGİN KALAN 4 HAFTASINDA BU TAKTİKLE 17GOL ATTIM TEK GOL YEMEDİM.BRAVO KARDESİM ELİNE SAGLIK TEBRİK EDİORUM
    Last edited by difoun : 27.Ağustos.2008 at 12:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri